2777
2789
عنوان

جنین بدون ضربان در هفته شش

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 31 پست
خب اولین سونو چون چنین نبود بر اساس ساک بارداری گفت ۶ هفتتهسونو دومی گفت جنین هست بر اساس اندازه ی ج ...

عزیزم وقتی جنین تو ساک تشکیل میشه اندازه ساک بارداری بزرگتر میشه وقتی شما ۹ روز بعد رفتی حداقل باید ی هفته اضافه میشد به سن بارداری

شما باید الان ۱۰ هفته باشی تقریبا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
تو سونو اولی جنین دیده نشداما تو سونو دومی جنین دیده شد اما بدون ضربان قلب.خونریزی هم دارم

نمیشه ب سونو اعتماد ۱۰۰ درصد کرد، 

شما مراعات کن و تایم بده، 

اگر جنین در حال سقط باشه ک دفع میشه با خونریزی،

اگر هم قطع بشه خونریزی و جنین بمونه تایم بده تا قلب اوکی بشه، بعضیا هستن تا چند ماه اول بارداری پریود میشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم وقتی جنین تو ساک تشکیل میشه اندازه ساک بارداری بزرگتر میشه وقتی شما ۹ روز بعد رفتی حداقل باید ...

سونو دوم نگفت اندازه ی ساک چقدره 

فقط گفت طبق اندازه ی جنین سن بارداری ۶ هفتس

عزیزم وقتی جنین تو ساک تشکیل میشه اندازه ساک بارداری بزرگتر میشه وقتی شما ۹ روز بعد رفتی حداقل باید ...

سونو اولی ک رفتم دکتر طبق اندازه ی ساک گفت ۶ هفته و یک روزته

سونو دوم ک رفتم جنین رو دید و گفت طبق اندازه ی جنین ۶ هفتته

دیگ اندازه ی ساک نگرف

۳ روز پیش۹ روز بعد از سونو اولی ، سونو دومی رو دادم

الان باید توی هفته ۱۱باشی 

فاصله ش با ۶ هفته زیاده تقریبا 

شما عجله نکن برای سقط 

استراحت کن و دستور دکتر رو انجام بده

اما احتمالا قلبش دیگه نزده 

یکی از اقواممون هم چند روز پیش مورد مشابه شما رو داشت 

خودم هم قبلاً مورد مشابه داشتم یازده هفته رفتم 

گفت جنین هفت هفته ست و قلب نداره 

در صورتی که هشت هفته  رفته بودم قلب داشت

هر چی خدا بخواد همون میشه 

و حتما خیری درش هست

نگران نباشید ممکنه دیر نطفه تشکیل شده باشه،برای خونریزی تون پزشک دارو تجویز نکرد؟

استراحت داشته باشید و از توالت فرنگی استفاده کنید ان شاء الله توی سونو بعدی صدای قلبشو بشنوید