2777
2789
کامل اشتباه گفتی‌پسر بچها بانمک و جذابن از بچگی تا اخرشدخترا از نوزادی تا ۵-۶ سالگی با نمکککک شدیدن. ...

نه اصلاااا

پسر نوزادی ماهه

وقتی بزرگ میشه جذابیت نداره به عنوان بچه مردم  میگماااا من که مادر نیستم 

ولی مثلا دختر ۳۰ سالشم باشه باز برام ملوسه 

.

من شخصا دوست داشتم بچم پسر باشه چونکه خودم کلا شیطونم و اصلا اهل ناز و نازکشی نیستم دخترم ک ذاتا باید نازشو بکشی الان با پسرم کلی شیطونی میکنیم داره کاملا مشتی و پسرونه بار میاد🤣 الان دختر دارا ناراحت نشن بخدا دختر فرشته س من باتوجه ب اخلاق خودم میدونستم نمیتونم با دختر کنار بیام ینی الان مثلا جاریم ناز دخترشو می‌کشه اونم هی ناز می‌کنه براش خودشو لوس می‌کنه من قیافه م این شکلیه 🥴🥴🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم نگفتم شوهرم وگفتم دوست داشت کلا پسر داشته باشه ..ولی منم پسر دوست داشتم

اره میگم پسر دوست داشتن طبیعیه 

اما مردا معمولا این دلیل هارو میارن واسه پسر خواستن 

.

من اره پسر دوست دارم ، بیشتر به خاطر خودش و راحتیش تو جامعه ، و اینکه کلا شیرین کاری و رفتارها پسرا بیشتر به دلم میشینه و ارتباط برقرار میکنم تا دخترا و ناز و اداشون

باور دارم بعضیا کلا باید مادر دختر باشن چون بلدن چه جوری یه دختر خوشحال تربیت کنن ، بعضیا هم باید فقط مادر پسر باشن چون بلدن چه جوری مرد بار بیارن

و در کل اره طبق قانون قطب منفی و مثبت ، احتمال کشش مادر و پسر میتونه زیاد باشه و همینطور پدر و دختر

من شخصا دوست داشتم بچم پسر باشه چونکه خودم کلا شیطونم و اصلا اهل ناز و نازکشی نیستم دخترم ک ذاتا بای ...

وای منم خیلی لوسم اما اخه دختر خود ادم فرق میکنه نازشم بکشی خوبه ک 🥲😍😂

پسر حس میکنم با مادر رابطه عاطفی قوی ای داره 

.

داری اشتباه میکنی دخترا معمولا از همین سنا تا ۱۲ ۱۳ سالگی ادای بزرگارو در میارن خیلی رو اعصابه(البته ...

وای وای وای دقیییییقا من دختر جاریم تو این سنه خیلی خیلی  دوسش دارم بخدا اما واقعا سن بدیه من ک خودم تو این سن خیلی تباه بودم 🤣🤣🤣

من هر رو رو دارم هر دوشونم خیلی دوست دارم ولی یه سری نژاد پرست ها که تو دوران عهد بوق موندن فرق میزارن فک می کنن تاج پادشاهی بدون وارث میمونه کی گفته نسل ادم از پسره هیچ فرقی نداره چون اگه انسان یک ذره عقل داشته باشه میدونه ژن از مادر و پدر به یک اندازه می رسه پس نسل ادم از دخترشم ادامه داره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
وای منم خیلی لوسم اما اخه دختر خود ادم فرق میکنه نازشم بکشی خوبه ک 🥲😍😂پسر حس میکنم با مادر رابطه ...

خب من حوصله نازکشیدن ندارم بخدا دخترم گناه داره من دوست دارم بچه پهلوون باادب  باشه کلا از اول دوست داشتم خدا ب من پسر بده من بزارمش زورخونه پهلوون بشه از اون بچه باادب با معرفتا ک خیلی مردن

من هر رو رو دارم هر دوشونم خیلی دوست دارم ولی یه سری نژاد پرست ها که تو دوران عهد بوق موندن فرق میزا ...

پسر دوست داشتنشون کاملا نرماله 

منم خوشم میاد

اما ی خانومه بود اینستا پست گذاشته بود ما پسر داریم برای ادامه نسل و فلان انصافا این حرفا خیلی خنده داره 😁

.

من اره پسر دوست دارم ، بیشتر به خاطر خودش و راحتیش تو جامعه ، و اینکه کلا شیرین کاری و رفتارها پسرا ...

موافقم روحیات متفاوته 👍❤

من دوست دارم هی ماچش کنم هی نازشو بکشم 😄

دخمل انگار برام شیرین تره 

پسر کوچولو های فامیلو  ماچ میکنم ازم فرار میکن 😂😍

.

پسر دوست داشتنشون کاملا نرماله منم خوشم میاداما ی خانومه بود اینستا پست گذاشته بود ما پسر داریم برای ...

عقب مونده هستن ادم یه سری جنسیت رو دوست داشته باشه اشکالی نداره ولی یه سری تاپیک ها تو خود نی نی سایت واقعا حال ادم رو بد میکنه یه سری یکی تاپیک زده بود یه پسر دارم دومی دختره ناراحتم خواب و خوراک ندارم 😐

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷