من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام یاسی ...خیلی روزای عجیبیو میگذرونم🤧 دیت صبحونه رو که نه نرفتم ...اون قبلی هم به رابطه منجر نشد...طرفم بشدت غیرتی و حساس بود حس کردم این اخلاقش خیلی بیمار گونه اس و ادامه ندادم باهاش
این یکی ام پرستار بود خیلی اصرار کرد درحد یه کافه رفتن فقط دیدمش و حتی بزور دنگ خودمم دادم چون خیلی با تصوراتم هماهنگ نبود ...
یاسی من تازه متوجه شدم مهاجرت کردییی🥹🥹♥️ بسلامتی دختر قشنگم امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره عزیزممممم....بهت افتخار میکنم همچین قدم بلندی برای رسیدن به هدفت برداشتی❤️
کجا رفتی راستی؟
درباره اون پسره ام راستش زیادی مودب و جنتلمن بود همه جوره ولی از ظاهر و قد و ایناش زیاد خوشم نیومد ...اینم شانس مایه😅😶 اون قبلی ظاهر و قد و همه چیز داشت ولی اخلاق نداشت...