2777
2789
عنوان

بنظرتون برم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 43 پست
بخاطر تفاوت وزنی میگین؟ یا دلایل دیگه؟اخرین دیتی که رفتم چندماه پیش بوداگه بخاطر اون میگین

نه چه ربطی داره به وزن!!😐 کلا خودتونو وابسته دیت و دوست داشتن طرف نکنید من ک پسرم بهت میگم اخرش هیچی برای شما نیست جز این ک با احساساتتون بازی شده و...

ادب خرجی نداره، ولی خیلی چیزا رو میخره...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐وات؟

ارزش خودتو بدون عزیزم 

بحث ظاهر نیست که میگی تپلم 

بحث نیت طرف مقابله 

شما که دو بار آدم نامناسب دیدی 

اشتباه و تکرار نمیکنن ازش درس میگیرن

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اها بخاطر این میگینمن خودمم قصدم ازدواج‌نیست😅

همه هم اولش همینو میگن ک طرف مث داداشمه یا قصد ازدواج ندارم فقط ی دوستی سادس نه این خبرا نیست مدتی بعد ورق بر میگرده

نه چه ربطی داره به وزن!!😐 کلا خودتونو وابسته دیت و دوست داشتن طرف نکنید من ک پسرم بهت میگم اخرش هیچ ...

🥲 حق با شماست ...دوست داشتن که دیگهدهیچوقت نمیتونم اعتماد کنم و بتونم کسیو دوست داشته باشم 

ایشون همکار ایندمه چندسال دیگه منم باید توی بیمارستانی که ایشون هست کار کنم حس میکنم سر و ته قضیه رو با یه قرار همکاری جمع کنم ...چون حس میکنم نرم باز زشت میشه 

ارزش خودتو بدون عزیزم بحث ظاهر نیست که میگی تپلم بحث نیت طرف مقابله شما که دو بار آدم نامناسب دیدی ا ...

اخه اون دونفر واقعا درحد و لول خودم نبودن و رسماذاشتباهات زندگیمن🤕 ولی ایشون محترمانه منو دعوت کرده میخوام بهش بگم یه قرار همکاریه و نه بیشتر 

نمیخوام جنبه احساسی داشته باشه

همه هم اولش همینو میگن ک طرف مث داداشمه یا قصد ازدواج ندارم فقط ی دوستی سادس نه این خبرا نیست مدتی ب ...

اگه یکی‌دوماه ویش اینو میگفتین مخالفت میکردم ولی الان حق با شماست متاسفانه🤧

اخه اون دونفر واقعا درحد و لول خودم نبودن و رسماذاشتباهات زندگیمن🤕 ولی ایشون محترمانه منو دعوت کرده ...

اگر قصد ازدواج و جدیه و ایشون محترم هستن خوبه

برای آشنایی 

همون اول مشخص کن 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اگر قصد ازدواج و جدیه و ایشون محترم هستن خوبهبرای آشنایی همون اول مشخص کن

نمیتونم توی چت بهش بگم اینو 😶 بنظرت برم ببینمش اگه ادامه داد درباره این مسئله صحبت کنم بهتر نیست؟

اگه یکی‌دوماه ویش اینو میگفتین مخالفت میکردم ولی الان حق با شماست متاسفانه🤧

پس بعنوان ی برادر کوچیک تر میگم خودتونو وابسته نکنید و خیلی مودبانه جواب منفی بدید ب درخواستش 

اینو بعدا میفهمی چ لطفی در حق خودت کردی

نمیتونم توی چت بهش بگم اینو 😶 بنظرت برم ببینمش اگه ادامه داد درباره این مسئله صحبت کنم بهتر نیست؟

اتفاقا حالا هر مدلی باید اول قصد و نیت طرف و بپرسین 

بستگی به شناخت خودت هم داره 

حالا ایندفعه قبول نکن دیت و ببین بازم پیگیرن یا نه