2777
2789
عنوان

برای بار دوم مچ مامانمو با یه مرد گرفتم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 103 پست

خودت باهاش حرف بزن بگو درسته سختی کشیدی اما اگه میخوای کاری کنی کسی نفهمه فقط 

بفهمه خودمو فلان میکنم 

شوهرم بفهمه ابروت رو میبرم 

عزیزم اصلااااا نزار خانواده شوهرت بویی ببرن ها به شوهرتم نگو فردا تف بالا سرت میشه🤦🏻‍♀️

عزیزم چند سالته منم چینیم مشکلی مشابه تو دارم باید مراقبش باشی و کنترلش کنی ولش نکن به حال خودش

با پدرت صحبت بگو به مادرت رسیدگی کنه محبت کنه کار های عاشقانه بکنه بگو مامان افسردگی گرفته با پدرت حرف بزن بگو باباش میترسم مریض بشه ی کاری کن دوباره بهم برگردن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر قشنگ و منطقی خیانت خانوما رو توجیه میکنید:)آره دیگه واسه مردا هم همینطوره لابد یه خلا دارن

چقدر باهات موافقم واقعا.حالا اگه خیانت از طرف مرد باشه میگن بد ذاته و مردا جنسشون همینه

خودت باهاش حرف بزن بگو درسته سختی کشیدی اما اگه میخوای کاری کنی کسی نفهمه فقط بفهمه خودمو فلان میکن ...

دوستمون راست میگن اصلا ی وقت درباره این موضوع با شوهرت حرف نزنی به هیچ عنوان شوهرت به توهم شک میکنه

کاش مادرت نزدیک م بود بغلش میکردم با تمام وجودم احساس مادرت رو درک میکنم در شرایط روحی خیلی بدی هست ...

چقدر زنای نی نی سایت عجیبن  زن خیانت کار رو گوگولی جلوه میدین دلایل خیانتش رو منطقی و جایز میدونین 

اما یه مرد باهمین دلایل خیانت کنه هرزه س و طلاق باید بگیره و تمام مال اموال شوهر رو باید تصاحب کنن و هفت جدش نفرین میشه

ارایشگر

اها همین ارایشگره که اینجور شده میگن محیط ارایشگاه ها محیط جالبی نیس

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
اخی بگردم اون بچه شما برید چیکار کنه🫠وقتی وضع این بود چرا آخری رو آوردن اخه

بابا تا میدید مامانم می‌خواد طلاق بگیره یه بچه درست کرد 

والا مامانم از اولش بابامم نمیخواست بخاطر کاراش 

چقدر قشنگ و منطقی خیانت خانوما رو توجیه میکنید:)آره دیگه واسه مردا هم همینطوره لابد یه خلا دارن

من توجیح نمیکنم 

اول باید رفتار ادمهارو ریشه یابی کرد 

چرا یه مرد یا یک زن خیانت میکنه 

چی باعث شده و چه دلیلی داره 

چه کمبودی بوده 

ما متاسفانه به مسایل سطحی نگاه میکنیم 

اگر دقیق بررسی کنیم به نتایج بهتری میرسیم 

من هیچ وقت خیانت توجیح نمیکنم 

ولی قضاوت بی جا هم نمیکنم 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

من توجیح نمیکنم اول باید رفتار ادمهارو ریشه یابی کرد چرا یه مرد یا یک زن خیانت میکنه چی باعث شده و چ ...

ببین حرفتو قبول دارم قطعا مال مادر اسی از کمبود محبته دنبتل عشقه تو ۵۰ سالگی اما حتی اینطوری توجیه کردن خیانت هم بازم درناکه هیچی تسکین دهنده نیس اصن ‌‌واسه این کار

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

خودت بشین مستقیم بهش بگومامان داری آبروی چندین ساله ماروبه بادمیدی بگوفردا دسته گلی به آب بدی باداداشم سرت روازتنت جدامیکنیم.جدی باش شوخی نیست 

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.

ایشون توجیه نمیکنه 

داره میگه دلایل خیانتش این چیزاست و واقعا هم همین چیزاست ،عقده شده براشون 

منتها بعضیا اینهارو میبینن و تحمل میکنن

ولی یه سریا برون ریزی دارن و خالی میکنن خودشون رو به طریقی ،مثل مادر اسی 

روحیات و واکنش های آدما با هم متفاوته

تایید نکرد کار ایشون رو 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....