2777
2789
عنوان

عکس نو د

125 بازدید | 16 پست

لطفا برام دعا کنید ابروم نره 💔میخوام ازدواج کنم 

یه مدت تو این چت ناشناس های تلگرام بودم بعد چندتا عکس باشگاهی داشتم و یدونه عکس از چهرم هرکی میومد اون عکس چهرمو میدادم بهش البته با تایمر و نه میتونی از عکس اسکرین بگیری نه چیزی خودش پاک میشد عکس باشگاهیمم حدودا ۶ یا ۷ نفر کمتر دیدن که چهرمم مشخص بود من توبه کردم و ۳ ماه از اون موقع میگذره هنوز اتفاقی نیوفتاده ولی میترسم همش میگم نکنه اشنا دیده باشه نکنه پخش بشه 

اینم بگم اون اکانتمو کلا حذف کاربری زدم و هیچکی از این ماجرا ها خبر نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون تایمری بود نمیشد ذخیره کرد 

و نمیشد شات گرفت 

پس نگران نباش ! 

یه هیچ عنوان عکست جایی درز نکرده 

تو اون چند نفر هم بخواد آشنا باشه 

در صدش حیلیییی پایینه ! 

و این که تا حالا صداش در میومد اگر قرار بود در بیاد 

و این که فرض کنیم کسی دیده باشه که آشنا باشه 

میخواد چیکار کنه؟

عکس رو که ندارع 

پس این ترس تو بیهوده اس

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

چون تایمری بود نمیشد ذخیره کرد و نمیشد شات گرفت پس نگران نباش ! یه هیچ عنوان عکست جایی درز نکرده تو ...

باش ولی طرف خیلی کاربلد باشه با ی گوشی دیگه از روش عکش میگیره 

ولی اسی عکس بدی بنظر نمیادا روزی هزار تا از اینارو مردم خودشون تو اینستا پست می‌کنند 

باش ولی طرف خیلی کاربلد باشه با ی گوشی دیگه از روش عکش میگیره ولی اسی عکس بدی بنظر نمیادا روزی هزار ...

طرف کاربلد باشه اسکل نیست که تو چت ناشناس این کار رو کنه 

این کار رو تو پی وی میکنند که ارتباط داشته باشه با طرق که بخواد غلطی کنه 

نه تو چت ناشناسی که دسترسی همون لحظه خارج میشه 

عکس رو میخواد نگه داره چیکار کنه ؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

خب ی وقت بعدش بیشتر آشنا شدن و رفتن پی وی همون ناشناس که نمیمونه

مگه گفت رفتن پی وی ؟

خب ی وقت بعدش بیشتر آشنا شدن و رفتن پی وی همون ناشناس که نمیمونه

من در کل منظورم این بود خیلی هم کار غیرممکنی نیست که بتونن عکس رو نگه دارن اگه کرم داشته باشه حالا اینکه ناشناس باشه نباشه آشنا بشن نشن کاری نداشتم 

مگه گفت رفتن پی وی ؟

من در کل منظورم این بود خیلی هم کار غیرممکنی نیست که بتونن عکس رو نگه دارن اگه کرم داشته باشه حالا اینکه ناشناس باشه نباشه آشنا بشن نشن کاری نداشتم

اعصاب نداری شما انگار😂

من در کل منظورم این بود خیلی هم کار غیرممکنی نیست که بتونن عکس رو نگه دارن اگه کرم داشته باشه حالا ا ...

😂به حالت عصبی خوندی به من چ 

خو این که میشه عکس گرفت رو می‌دونم ! 

ولی اسی گفت فقط ناشناس بوده 

خو هیچ اسکلی نمیاد تو ناشناس این کار رو کنه خو