2777
2789
عنوان

کانسیلر میبلین کیا دارن❓️

27 بازدید | 5 پست

اینایی که توی بازار اصله؟

شما چند میخرین؟ قیمتاش توی سایتا خارجی با قیمت اینجا فرق میکنه

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

صادقانه بگم توی بازار اصلا نمیتونی محصول اورجینال پیدا کنیفقط از آنلاین شاپ اونم نه هر آنلاین شاپی

بله درسته مثلا ریمل ایزادورا میدن ۲۵۰ تومن در صورتی که توی سایت ترندیول ترکیه با لیر قیمتش ۸۰۰ تومن اینا میشه

میبلین توی بازار ۵۰۰ ۵۵۰ اینا میدن به نظرتون یعنی فیکه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله درسته مثلا ریمل ایزادورا میدن ۲۵۰ تومن در صورتی که توی سایت ترندیول ترکیه با لیر قیمتش ۸۰۰ تومن ...

آخه میدونی چیه  بعضیا دیگه انقدر نامردن که حتی همون فیکم به قیمت اصل میندازن به آدم

برای همین میگم از هرجایی نخر

آخه میدونی چیه بعضیا دیگه انقدر نامردن که حتی همون فیکم به قیمت اصل میندازن به آدمبرای همین میگم از ...

دقیقا مخصوصا بازار که انقدر جنس فیک دارن الکی میگن که اصله

دقیقا مخصوصا بازار که انقدر جنس فیک دارن الکی میگن که اصله

ببین من الان قیمت اون مدلش که سرش اسفنج داره رو رو از سایت چک کردم ، اینجا با قیمت 9.99 یورو فروش میره که الان تخفیف خورده شده 8.19

فکرکنم حدود ششصد اینطورا بشه درسته؟؟؟؟

مواظب باش از هرجایی نخری فقط ، میبلین برند پرطرفداریه مثل لورئال و فیکش خیلی زیاده