2777
2789
اسی تا وقت اتمام قرارداد نمیتونه بره قولنانه رو بخونید

ففط درصورت توافق با شما میشه بره

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی کسی نیس اخه الان بعد انقد طلب کارانه واقعا موندیمتا دیروز مظلوم الان... 😐

همیشه همینجوره 

بگو من ندارم پول پیش بدم باید بمونین تا اجاره بدم

چون شما داری بی دلیل و زودتر از موعد بلند میشی 

بازم از ی بنگاه بپرس 

تهش هیچی نیست باور کن....
همیشه همینجوره بگو من ندارم پول پیش بدم باید بمونین تا اجاره بدمچون شما داری بی دلیل و زودتر از موعد ...

جواب ندادن زنگ زدم ب بنگاهیی ک قرار داد نوشتیم تا جواب بدع حالا

دوساله نشسته این قرار داد سال سومش بود یهو زنگ زوه انگار ی طلبی داره ما باید همین الان پولشو بدیم و ...

خب هر سال موقع تمیدد قرارداد قولنانه رو میبردین بنگاه تمیدد کنه یا خودتون دستی مینوشتید؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خب هر سال موقع تمیدد قرارداد قولنانه رو میبردین بنگاه تمیدد کنه یا خودتون دستی مینوشتید؟

اتفاقا امسال حتی پست نویسی هم نکردیم قرار داد جدید نوشتیم

ن بنگاه تمدید کردع

خب اوکیه بیار قراردادو بخون اوه شرط نذاشته باشه موجر و شما مخالف باشید تا انتهای قرارداد نمیتونه بره