ایراد میگیره همهههه الکی ب خدا الکی همش الکی اون روز هی دست دست میکرد برای من نمره بذاره چون کارام کامل و بدون ایراد بود کارم رو دید خدا شاهده میلی متر به میلی مترش رو نگاه کرد تهش ۱۹ گذاشت گفتم خب اشکالش چیه ببرم درست کنم بیست شه گفت اشکال نداره ولی خب ۱۹ میدم ب خدا دیگه دارم دیوونه میشم از دستش
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ما هم یه دبیر مرد داشتیم کلا به کسی بیست نمیداد نقشه جغرافیایی میگفت بکشید این همه زحمت میکشیدم خیلی خوشش میومد ۱۸ میداد،دانشگاه بری از اینم بدتره بعضی اساتید عشقی نمره میدن