2777
2789
عنوان

وابستگی زیاد یک پسر به مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 59 پست
رد کن بره به بلوغ و پختگی نرسیده که انقدر وابستس که گریه میکنه یسره درمورد مادرش میگه اابته علتشم م ...

دوز پسر دوسالمه خیلی دوستس دارم نمیشه مصلا ی جوری این اخلاقش رو بگم بزاره کنار ؟

ی دخمل ناناز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوز پسر دوسالمه خیلی دوستس دارم نمیشه مصلا ی جوری این اخلاقش رو بگم بزاره کنار ؟

نه این درست بشو نیست شخصیتش این 

الان بگی ممکنه بگه باش دوروزی دیگ برید زیر ی سقف دوبار بگی میگه تو با مامان من بدی ،و کلا هی دعوا دعوا باعث سردی بینتون میشه 

چون طبیعتا تو توقع داری نفر اول تو زندگیش باشی یا حداقل مراقبت و توجه بیشتری نسبت بهت داشته باش ولی خب اون نمیتونه شخصیتش وابستس ، حالا چی میشه تو آسیب میبینی چون به نیازت توجهی نمیشه

نه این درست بشو نیست شخصیتش این الان بگی ممکنه بگه باش دوروزی دیگ برید زیر ی سقف دوبار بگی میگه تو ب ...

قرار شده بریم طبقه بالای مامانشون اینا 😭😭😭😭واییی ولییی دلم فقط اینو میخاد

ی دخمل ناناز

قرار شده بریم طبقه بالای مامانشون اینا 😭😭😭😭واییی ولییی دلم فقط اینو میخاد

دیگ بدتر فوق افتضاح طبقه بالای مادر شوهرت بری این وابستگی داره ،وابستگیشم ادامه دار و بدترم میشه

وای خدا میدونی تازه گفتن شهر ما نمیمونن باید برم شهر اونا 😭

خودت دختر گل بشین فکر کن ،میخوای بری راه دور طبقه بالای مادرشوهر ،تو سن کم با شرایط دانشجویی با مردی که همه چیزش مادر و انگار مادرش اکسیژنش ،مادر اولویت اول و نقش خورشید داره براش که همهچیزیش حول مادر هست 

بنظرت چه اتفاقی برای روانت میوفته تو سن کم آیا افسردگی نمیگیری