2777
2789
عنوان

واییی حالا چی راجع بهم فکر میکنههه

115 بازدید | 17 پست

امتحان انشامو خیلی وقته دادم اما هب هنوز دارم بهش فکر میکنم

من خیلییی شرایط روحیم بهم ریختس کلا،اینو از تو کارامم میشه فهمید راحت،خلاصه که الان دبیرا و مشاور و کادر مدرسه کلا میدونن حالم بده(نخواستم بفهمن،دست خودم نیست،خب پیداست از سه کیلومتریم متاسفانه)

حالا موضوع انشا پاییز بود،منم نمیدونم با چه عقلی با چه منطقی با چه فکری ورداشتم ربطش دادم به خودکشی،که مثلا برگا خودکشی میکنن و چقد خوشحالن و چقد میرقصن و... از این شر و ورا

حالا راجع بهم چی فکر میکنه؟شما بودین چه فکری میکردین؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

یاخدا

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اشکالی ندارد 

اتفاقا تعبیر جالبی ب کار بردی

و اینکه با صدای مشاور ۱۵۷۰ تماس بگیر و در مورد شرایط روحیت باهاشون صحبت کن، تماسش رایگانه و میتونه کمک کنه حالت بهتر شه

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊