2777
2789
عنوان

شوهرای خوب و با درک فهم همه چی تموم از کجا پیدا میکنن آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ آدم خوبی پیدا نمیشه عزیزمم مخصوصا داخل مجازی ولی خوب کیس مناسب رو از اطرافیان میشه تشخیص داد خوبیش اینه شناخت بیشتری ازشون داری من کلا ازدواجمو سپردم به خانواده ام چون تجربشون بیشتره

منم معتقدم الان تو این زمونه پسر همه جیز تمام واقعا کمه 

شغلم طوریه با نسل جوان درارتباطم واقعا زمین تا آسمون با مثلا پسرای اواخر ۵۰و  دهه شصت خیلی فرق دارن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اینا به چشم تو خوبن

خانوماشون عاقل و سیاست دارن نمیزارن دیگران متوجه بدی هاشون بشه درنتیجه بقیه خوب میبیننشون

مثلا شوهرمن

همه حسررررتشو میخورن چ خوشگلع چ پولداااره چ باادبه!!

تنها چیزی ک درسته ظاهرشه ک خوشگله😂الباقیش صفر

پول ک هرچی داشتم خرج زندگی کردم از طرف شوهرم ک بگن بله پولداره

ادبش. هم ریدم دهن مادرش  بااین تربیت پسرش

ولی خب ب مرور دارم درستش میکنم

دقیقاااااامن همین مدلی ازدواج کردم یعنی اخلاق و شعور برام مهم تر از وضع مالی بود

متوجهم  خوشبخت باشی عزیزم❤ یا باید آدم شعور رو برداره یا پول  

من خودم اخلاق برام مهمه  عین شما

♡تصور کن تا خلق کنی  و دریافت کنی

خدا به آدم چند تا بلیط شانس میده قبل به دنیا اومدن 

میگه اگر فلان چیز می خوای باید فلان چیز با کارتت بدی یا زیبایی  بدی. یا حالا پولدار نباشی....

من تمام کارتام دادم. و به جاش یه شوهر خوب گرفتم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
تو مومن ها پیدا میشه اما بعضی ها دین نما هستند باید دقت کرد

بله کاملا م‌وافقم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️