2777
2789

الان پروفایل یکی از آقاهای فامیل و باز کردم تمام عکسای پروفایلش کنار خانمش و دخترش بود،تعهد از سر و‌ روی بعضیا میباره 

اونوقت شوهر من اول زندگی انقدر هول و خیانتکاره هرزنی رو میبینه الکی میگه مجرده،حتی یه حلقه نمیندازه ،اگر خدایی نکرده طرف بفهمه متاهله الکی بهش میگه انتخاب مادرم بوده باهم سردیم و نمیتونیم و رابطه داشته باشیم(درحالی که همش دروغه انتخاب خودش بودم و رابطمون هم سرد نبود تا وقتی بفهمم چقدر خائنه)

عین شوهره من ماله من لاشی تره به همشون گفته بود متاهله و همچنان ادامه داشتن بالای پونزده بار خیانت دیدم

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین.  بانو

دلم من پر

تاپیک پست زیاد درم

از علایق 

تحصیلات

نمیدونم زندگی قبلی م

دوسال جدایی م

و زندکی جدیدم

وخیلی چیزها

هر دغدغه که داشتم

صرف همدرک یا کسی بودم امثال مشابه 

همیشه آدم دنبال مشابه هست تو اون موضوع و دغدغه ش

و الان بچه ۶ماهه

همش دنبال ساختن درست کردنم

تاکی.همش گذشت

و همش خوب باشیم 

برای کی چی. به قول معروف

کامل نخوندم پست رو

ولی خط اول مشخص بود

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 
الان در چه وضعیتی؟

زندگی میکنیم باهم اوایل برام مهم بود همش گریه و زاری و قهر و دعوا .

یکبار تا مرز طلاق رفتیم .اومد کلی قسم داد قول داد گریه کرد به پام افتاد تکرار نمیکنم .رفتیم خونه تا خوده صبح محکم منو گرفته بود همش گریه میکرد پشیمونم .تا یک ماه بعدش دوباره با کس دیه چتاشو دیدم برا من حتی با اونا بیرونم میرفتن گردشو تفریح . الان دیه سرد شدم یخ شدم. برام مهم نیس هر غلطی بکنه فقط به منافع خودم فکر میکنم برا همین موندم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

انقد عاشقش بودم میگفتم از من عاشق تر نیس الان نه حتی کاهی بدم میاد ازش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی میکنیم باهم اوایل برام مهم بود همش گریه و زاری و قهر و دعوا .یکبار تا مرز طلاق رفتیم .اومد کلی ...

یعنی درست نشد؟!بچه ام داری؟

دقیقا شوهر منم کپیه شوهر توعه،بار آخر افتاد به دست و پام و گریه که دیگه تکرار نمیشه ولی نذاشت یک ماه از حرفاش بگذره

یعنی درست نشد؟!بچه ام داری؟دقیقا شوهر منم کپیه شوهر توعه،بار آخر افتاد به دست و پام و گریه که دیگه ت ...

نه بچه ندارم . شرایط جوری بود که نمیشد طلاق بگبرم .طلاقم میگرفتم اوضاعم خوب نبود بدتر میشد تصمیم گرفتم بمونم اینجا برای نفع خودم اون اصلا برام مهم نیس. بچه دار هم نمیشم .باید دکتر برم ولی پی این قضیه رو زیاد نگرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40