2777
2789

ما شاهین ثبت نام کردیم من کل طلاهامو فروختم دادم شوهرمم ۷۰ تومن از داداشش قرض کرد و پولو جور کردیم.

این ماه هم قرض داداششو دادیم هم اینکه مادرشوهرم خونمون بود شوهرم انقدر سرش ولخرجی کرد که کم آوردیم.

رفته بودیم فروشگاه من دلم جگر میخواست ولی انقدر گرون بود برنداشتم ولی مادرشوهرم که اینجا بود شوهرم رفت براش جگر خرید یا مثلا دکتر گفته مرکبات نخوره رفت براش آناناس خرید.

یا یه شب گفت بریم بیرون شام ۲ تومن هزینه‌ی شاممون شد.

خودشم مریض بود ۲ بار رفت دکتر یه بارم مادرشو برد دکتر.

خلاصه کفگیر خورده ته دیگ و فقط ۱ و نیم تومن پول براش باقی مونده.

منم الان مریض شدم و به من میگه از داروهای من بخور

گفتم چطور خودت دو بار دوبار میری دکتر ولی به من که میرسه میگی دکتر چی میخواد بده مگه بیا همین داروهارو بخور؟!

شما باشی تو این شرایط مراعات میکنی و دکتر نمیری یا میری؟

احساس میکنم اگر کوتاه بیام قدرمو نمیدونه انگار خودمو کوچیک کردم

داشت میرفت بیرون گفت آماده شو بریم دکتر گفتم الان حال ندارم شاید شب رفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرش چندوقت یکبار میاد خونتون؟؟؟قدر دادن هست یا نیست؟مادرشوهرت از نظر اخلاق

مادرشوهرم خیلی نمیاد خونمون ولی ۱۰ روز خونمون بود خیلی اذیت کرد

یه جوری برخورد میکنه انگار من اضافیم و خیلی هم ناز داره کلافم کرده بود

شما راه خودتو برو به مادرشم حسودی نکن وظیفه هر اولادی هست پدر مادرشو ببره دکتر میوه و غذا هم که مهمو ...

عزیزم اگر مهمونه که انقدر خون به جیگر صاحب خونه نمیکنه

پدرمو درآورد تو این چند روز مدام دو مدل غذا پختم با اینکه شاغلم

یکسره هم میخوابه

بیدارش میکنم غذاشو بخوره میگه شب نخوابیده بودم تازه خوابم گرفته بود بیدارم کردی

بیدارش نمیکنم مگیه غذام دیر شد قندم افتاده دستام داره میلرزه. البته لرزش دستاشو فقط خودش میدید

مونده بودم چه غلطی بکنم

مادرش چندوقت یکبار میاد خونتون؟؟؟قدر دادن هست یا نیست؟مادرشوهرت از نظر اخلاق

فقط هم از شوهرم تشکر میکنه

فکر کن من خسته و کوفته از سر کار میام واسه این سلیطه غذا میپزم

بعد اول خیلی سرد و آروم میگه دستتون درد نکنه بعد شروع میکنه به تشکر حسابی از همسرم که دستت نکنه میخری میاری

انگار چیزایی که شوهرم خریده همینجوری مستقیم میاد تو سفره

مادرشوهرم خیلی نمیاد خونمون ولی ۱۰ روز خونمون بود خیلی اذیت کردیه جوری برخورد میکنه انگار من اضافیم ...

خب اگر خیلی نمیاد نمیخواد به روی شوهرت بیاری برعکس بیخیال باش مقایسه نکن کم کم شوهرت بهترمیشه و یادمیگیره مدیریت کنه مردا مثل بچه ها هستن در مقابل مادرشون شما خودت بد نکن بگه دلش نمیخواد مادرمو خودت ازچشمش ننداز.برعکس با سیاست خواسته ت بگووووو بیشتر جواب میگیری مثلا وقتی بیحال افتادی اومد گفت چته بگو عزیزم فکر میکنم مریض شدم کاش میشد میرفتم دکتر ولی عزیزم درکت میکنم الان دستت خالیه و نمیشه بریم دکتر.ولیییی بدون جواب میگیری با رفتار خوبت.ولی بگی چته چیه عرضه نداری منو ی دکتر ببری هیچ فکر من و زندگی نیستی پولات خرج مادرت کردی عاااااا بایدم خرج کنی من اضافیم و برات مهم نیستم وگرنه بفکر منم میبودی.....خب بدتر از چشمش میوفتی لج میکنه....با سیاست بگیرش شوهرتوووووووووو با خوش زبونی سخته اما شدنیه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
خب اگر خیلی نمیاد نمیخواد به روی شوهرت بیاری برعکس بیخیال باش مقایسه نکن کم کم شوهرت بهترمیشه و یادم ...

عزیزم این چیزا رو درباره مادرش به خودش نگفتم

فثط گفتم خودت میری دکتر بعد به من میگی همون داروها رو بخور

فقط هم از شوهرم تشکر میکنهفکر کن من خسته و کوفته از سر کار میام واسه این سلیطه غذا میپزمبعد اول خیلی ...

اووووون راهش بلده با سیاست زجرت میده با قدر دانی و تشکر شوهرت میکشونه سمت خودش.توام با سیاست خودش ک بکار میبره رفتار کن بگو اره مامان شوهرم زحمت کشه واقعا منم چون دوسش دارم شاغلم و پا ب پای هم کار میکنیم و زندگی اداره میکنیم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
دقیقا خیلی باسیاستهبی سواده ها ولی کارشو بلده

ربطی ب سواد نداره به زبونه ک چطور بچرخونیش توی دهنت.توام مثل خودش باش اینجوری هم جوابش دادی هم محبتش کردی نازش بکش نازش بخررررر تا نتونه حرصت در بیارع

هیچ وقت ب گذشته برنگرد