ببین من دوبار زایمان سزارین شدم سر دومی خیییلی کم اذیت شدم چون از بعد عمل با شکم بند محکم شکممو بستم میتونم بگم ۵۰درصد دردمو کم کرد خیییلی خوب بود ولی میگن چسبندگی رحم میاره از دکترت بپرس اگه مشکلی نداشت حتما اینکارو بکن ای کاش سر اولی شکممو زودتر میبستم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من هردو پسرامو سزارین شدم زیاد اذیت نشدم فقط باید استراحت کنی تجربه خودم سزارین خیلی بهتره چون من در طبیعی کشیدم واقعا مردمو زنده شدم ولی سزارین اینجوری نبود
تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟ کلمه اول را دوباره بخوان
روزای اول انقدر معدش کوچولوعه که همون چند قطره براش کافیه. اگر هم اصلا نخورددبه پرستار یا همراهت میگی شیرخشک بیاره، اما اگر میخوای شیر خودتو بدی اصلا با شیشه شیر بهش شیرخشک رو نده، با سرنگ یا قاشق چای خوری بهش بده
الکی زیاد نترسید جاری من انقد الکی جو داد ، فلج بلز شد منم اولین بار بود شنیدم اسم این بیماری رو، نصف صورتش کج شد مثل حالت سکته کلی فیزیوتراپی رفت تادرست شد
(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمیهراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمینهای سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهرههایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاریاش به مردگان زندگیبخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.