2777
2789
عنوان

بعد سزارین خیلی درد داشتین برای راه رفتن چی سوند وصل کرده بودن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 188 پست
ببین مادرت و مادربزرگت خوش زا بودن یا بد زامثل اونا میشیاینجا آدمای متفاوت نظر میدن الکی استرس میگیر ...

دقیقا تجربه ها فرق می‌کنه

بدن ها و بنیه ها فرق می‌کنه

حتی بیمارستان و پرسنل هم تاثیر داره

پس خیلی نمیشه یه تجربه رو به همه تعمیم زد

الهم عجل لولیک الفرج
😭😕نترسون منو

ببین من دوبار زایمان سزارین شدم سر دومی خیییلی کم اذیت شدم چون از بعد عمل با شکم بند محکم شکممو بستم میتونم بگم ۵۰درصد دردمو کم کرد خیییلی خوب بود ولی میگن چسبندگی رحم میاره از دکترت بپرس اگه مشکلی نداشت حتما اینکارو بکن ای کاش سر اولی شکممو زودتر می‌بستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم طبیعی بودم هربار اینجا گفتم خیلی راحت بود یسریا اومدن گفتن الکی میگن و کلی جر خوردین و گشاد شدی ...

دقیقا منم مثل شما اولی طبیعی راحت ، دومی سز پدرم در اومد و به غلط کردن افتادم اما تا میگم میان منو میخورن

الهم عجل لولیک الفرج
سوند که اصلا درد نداشت، یه حس چندش داشت، موقع عمل هم که بی حسی، بهتم شیاف میدن و درد نداری، من فقط ر ...

🥲 خب نتونه شیر بخوره باید همش گریه کنه 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
😭😕نترسون منو

من دوبار سزارین شدم 

راضی بودم

بعدش درد داری اما حضور یک نی نی خوشگل همه چیز را ازیادت میبره

فقط اگربی حسی بود بعدش نسکافه زیادبخور

اره سوندوصل می کنند

انشاءالله اگربچه اروم باشه اذیت نمیشی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من هردو پسرامو سزارین شدم زیاد اذیت نشدم فقط باید استراحت کنی تجربه خودم سزارین خیلی بهتره چون  من در طبیعی کشیدم واقعا مردمو زنده شدم ولی سزارین اینجوری نبود 

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

از شیردهی هم خداکنه سین هات نوک داشته باشه نداشته باشه واقعا سخت تر از زایمان همینه!!!!من ک هلاک شدم ...

باردار شدم نوک سینه هام بزرگ شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
دقیقا منم مثل شما اولی طبیعی راحت ، دومی سز پدرم در اومد و به غلط کردن افتادم اما تا میگم میان منو م ...

دومی بچه ام فعلا بریچه استرس گرفتم خدا کنه چرخیده باشه سز نشم .اینجا اگر یکی بگه طبیعی خوبه میگن چون پول نداشتی بری سزارین از طبیعی دفاع میکنی😂

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🥲 خب نتونه شیر بخوره باید همش گریه کنه

روزای اول انقدر معدش کوچولوعه که همون چند قطره براش کافیه. اگر هم اصلا نخورددبه پرستار یا همراهت میگی شیرخشک بیاره، اما اگر میخوای شیر خودتو بدی اصلا با شیشه شیر بهش شیرخشک رو نده، با سرنگ یا قاشق چای خوری بهش بده

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
منم ترس تورو دارم نمیدونم چکار باید بکنم

الکی زیاد نترسید جاری من انقد الکی جو داد ، فلج بلز شد منم اولین بار بود شنیدم اسم این بیماری رو، نصف صورتش کج شد مثل حالت سکته کلی فیزیوتراپی رفت تادرست شد

منم ترس تورو دارم نمیدونم چکار باید بکنم

من که دلم میخواد بشینم گریه کنم 😔😭 هر دو راهم سخته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
مادر بزرگم خوش زا مامانم بد زا😐اصلا میترسم نمی‌دونم کدومش برم

توکل به خدا کن ایشالا زایمان راحت داشته باشی

این همه زن تو دنیا زایمان کردن

مطمئن باش از پسش بر میای

به خودت استرس نده

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.