2777
2789
من درسم ۲سال و نیم تموم کردم خیلی بخودم سختی دادم بخودم میگم چرا انقدر خودمو عذاب دادم حالا یکم بیشت ...

۴ سال تو ۲سال ونیم جمع کردین؟

بعد میشه بگین الف شدن تو دانشگاه چطوریه ؟

استعداد درخشان چطوریه ؟

تلاش کردی 👨‍🔬Mee to bayby🧑‍⚕️❤️👩‍⚕️

۴ سال تو ۲سال ونیم جمع کردین؟بعد میشه بگین الف شدن تو دانشگاه چطوریه ؟استعداد درخشان چطوریه ؟

معدلت باید بالا باش معدل بالی ۱۷ میشه معدل الف 

استعداد درخشانم باید جزو ۳ نفر اول تو رشته خودت در دانشگاه باشی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۴ سال تو ۲سال ونیم جمع کردین؟بعد میشه بگین الف شدن تو دانشگاه چطوریه ؟استعداد درخشان چطوریه ؟

من خیلی سختی کشیدم تواون دوسال و نیم ،کار خونه بود ،کار داشنگاه مقاله و پروژه کوفت ،سرکارمم بود بعضی شبا تا ساعت ۴ بیدار بودم 

سخت ولی شدنی ولی من میگم نکن همون ۲۰ واحدی بردار دیرتر تموم بشه بهتره

من خیلی سختی کشیدم تواون دوسال و نیم ،کار خونه بود ،کار داشنگاه مقاله و پروژه کوفت ،سرکارمم بود بعضی ...

چشم فقط میشه اون دوتا سوالم بگین من بلد نیستم 

تلاش کردی 👨‍🔬Mee to bayby🧑‍⚕️❤️👩‍⚕️

معدلت باید بالا باش معدل بالی ۱۷ میشه معدل الف استعداد درخشانم باید جزو ۳ نفر اول تو رشته خودت در دا ...

گفتم دیگ معدلت بالای ۱۷ میشه معدل الف 

باید جزو سه نفر اول رشتت باشی تو دانشگاهتون بشی استعداد درخشان