2777
2789
عنوان

میشه نظرتون رو بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 38 پست
پس نرو نه خودت را اذیت کن نه دختر را اگر هم اینبار شوهرت یا مادرشوهرت گفت ،بگو واقعیت میخوای دخترت ر ...

دقیقا من نمیدونم چه رفتاری ممکنه داشته باشه 

از اونور میگم حالا مادرشوهرم نگه من یه حرفی زدم این اصلا به روی خودش نیوورد کار خودشو کرد

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

بهتره اون چندساعت پدر دختر باهم تنها باشن اینجوری شوهرتم گیج نمیشه که به کدومتون توجه کنه هیچکس هم معذب نمیشه

مادرشوهرت نظرش رو هوا و بی دلیله

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اگه با دختر صمیمی نیستی باعث میشی همون دو هفته یکبار هم که میخواد با پدرش وقت بگذرونه کوفتش بشه و این اصلا کار خوبی نیست    اگه مادرشوهرت همینجوری یه پیشنهادی داده به نظرم نرو     اما اگه موضوعی هست که تو در جریانش نیستی و مادرشوهرت به خاطر اون بهت گفته برو باید تهش رو در بیاری     ( اما اگه مسعله خاصی نیست به نظرم رفتنت فقط باعث میشه نذاری به اون بچه خوش بگذره)

اگه پدرش بدونه با دخترش صمیمی شدی و مادر شوهرت پرش کنه احتمالش هست که بعد سن قانونی و خواست خود بچه ...

به مادرشوهرم چی بگم اینبار اگه گفت چرا نرفتی بهت گفتم برو

بنظرتون؟

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

دقیقا من نمیدونم چه رفتاری ممکنه داشته باشه از اونور میگم حالا مادرشوهرم نگه من یه حرفی زدم این اصلا ...

مهم نیست مادرشوهرت چه نظری داره   مهم اینه کار درست رو انجام بدی    تو کامنتم گفتم کار درست چیه

به مادرشوهرم چی بگم اینبار اگه گفت چرا نرفتی بهت گفتم بروبنظرتون؟

بگو دو هفته یکبار بچشو میبینه بچه معذب میشه بذار راحت باشن.

اصلا چرا باید توضیح بدی 

به اون چه

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
بهتره اون چندساعت پدر دختر باهم تنها باشن اینجوری شوهرتم گیج نمیشه که به کدومتون توجه کنه هیچکس هم م ...

من خودمم دوست ندارم برم ولی میگم نکنه مادرشوهرم بهش بربخوره بگه من یه حرفی زدم این اصلا اهمیت نداد

باید باهاشون بری دخترش باید با شرایط جدید کنار بیاد و پدرش رو با خانمش قبول کنه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

منم میترسم برم ناخواسته حرفی بشه چیزی بشه واسه همین میگم کلا نرم بهتره دلیل اصرار مادرشوهرمو نمیفهمم ...

خدا خیرت بده .

بذار مادر شوهرت هر چی میخواد بگه بیخیال

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
ببین اگه با دختر صمیمی نیستی باعث میشی همون دو هفته یکبار هم که میخواد با پدرش وقت بگذرونه کوفتش بشه ...

دلیل اصرار مادرشوهرمو نفهمیدم چیزی هم نشده والا 

اصلا خودم دوست ندارم برم

بهتره اون چندساعت پدر دختر باهم تنها باشن اینجوری شوهرتم گیج نمیشه که به کدومتون توجه کنه هیچکس هم م ...

نه اتفاقا به نظر من مادرشوهرش از رو خیر خواهی نظر داده چون اینجوری دختره به هیچ عنوان اسی رو به عنوان همسر پدرش نمیپذیره و همین باعث ایجاد شکاف بیشتر میشه به نظر من اسی هم باید به عنوان همسرپدرش باهاشون باشه البته اگه حسادت نمیکنه که پدر و دختر باهم خوش باشن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم