2777
2789
عنوان

چی بگم

19 بازدید | 4 پست

برای بچه کلاس اولیم قراره جشن اسم بگیریم....معلم گفته گروه های ۴ یا ۵ نفره جشن بگیرن...خب اینجوری نمیشه...اسم بچه هامون فرق داره....الان دختر من اسمش نهال چرا باید مثلا با مهدا و مهان و یلدا و هدیه ی جشن اسم داشته باشه؟؟میخوام کیک سفارش بدم اسمش روش نوشته شه با حرف اول اسمش چون ن هست نون های کوچولو سفارش بدم به عنوان گیفت خب الان اون بچه ها هیچکدوم اول اسمشون ن نیس.....بین خانواده ها رای گیری کنیم تعداد اونایی ک میگن گروهی بیشتره🫥

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونی گیفت اسم بگیری

کیک چی اسم هیچ بچه ای روش نباید نوشته شه....بعد گفتن خانواده ها با هم ی گیفت بدن

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔