2777
2789
عنوان

خانما ذات الریه خطرناکه آیا

56 بازدید | 13 پست

دخترم بیست روزی میشه سرفه می‌کنه ،چندبارم دکتر بردم ولی خوب نشده از دیشب تب کرد و گوشش درد میکرد ،الان آوردم دکتر گفت ذات الریه کرده ، دوباره آمپول و سرم و شربت 😭خیلی میترسم خطرناکه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مراقبت کن ازش بهش چرک خشک های قوی میدن حدودا یک ماهی طول میکشه خوب بشه

آب هویج خیلی خوبه براش 

غدای های روغنی و سرخ کردنی بدترش میکنه 

حتما مراقب ویتامین های بدنش باشید چون بعدش یه وقت آنزیم های کبد رو بالا و پایین نکنه 

بخور های گرم بهش بده 

اگه بیمارستان بستری بشه که همه اینکارا رو براش میکنن 

دکتر خوب ببرش اگه لازمه از ریه بچه عکس بگیر .ذات‌الریه همون عفونت ریه هست اگه زیاد باشه نیاز به  بستری شدن داره . مراقب باش خدای نکرده ریش آب نیاره .گرمیجات رو و ادویه رو کلا حذف کن .آب پرتقال و مرکبات وموز و انبه هم حذف شه . آب هویج و آب سیب و انار شیرین  خوبه . خس خس سینه داشت حتما ببر متخصص ریه

اگه زیاد سرفه میکنه آویشن و عسل بهش بده و بعدش شربت استامینوفن 

اگه نمیتونه بخوابه وقتی دراز میکشه سرفش بیشتر میشه بیشتر بشینه و با پتو و بالشت دورش رو بگیر که اذیت نشه 

استرس نگیر زیاد حالش خوب میشه ولی مراقب باش بدتر نشه یه وقت دیدی حالت تهوع داره حتما ببرش سی تی اسکن 

نکنه مال دخترم کرونا باشه؟ میترسم 😭نمی‌دونم چیه اصلا

نه نترس اینطوری بدتر میشه من سال ۹۸ دقیقا اوج کرونا این اتفاق برام افتاد بیمارستان ها شلوغ بود و کسی اونقد پیگیری نمی‌کرد الان اوضاع فرق داره اونسال حتی نمیتونستن فرق کرونا و ذات الریه رو بدونن الان یه تست میگیرن و می‌فهمن 

عزیزم پیش متخصص بردی بچه رو .؟ چند وقته تب داره؟ پسر منم همین بیماری رو گرفت . دکتر اول تشخیص نداد ۴۰ درصد ریه رو درگیر کرده بود و دوتا ریه بچه آب آورده بود . خدا به همه مون رحم کرد . الان هم ذات الریه خیلی شایع شده و هم کرونا . مشهد بیمارستان کودکان رو ملاقات ممنوع کردن به خاطر ذات الریه( آنفولانزا). بخش ها خیلی شلوغ بود . حتما دکتر متخصص ببر بچه رو . مخصوصا اگه دراز کشیده اذیته یا تند تند نفس میکشه .