دست خودم نیست همین میاد خونه اعصابم میریزه بهم ، از بس در طول زندگی ادم بی ذوقی بود یکبار نشده بگه فلان چیز چه قنگه برا خودت بخر هروقت رفتیم خرید این همش در حال فرار بود جالب اینجاس خودم همیشه برای خودمو دخترم لباس میخرم ولی این زورش میاد ، همیشه تنها یا با دوستم رفتم خرید ، هرکار ازش خواستم یا انجام نداد یا با زور انجام داد یعنی ساده ترین کارهارو حتما باید اولش غر بزنه بعد انجام بده برای مثال امروز بهش گفتم بیا از موهام عکس بگیر میخوام بفرستم برای یه خانمه میخاد موهامو بخره اولش گفت هووف ولکن میخاس غر زدنو ادامه بده انتظار داشت من باز منتشو بکشم بگم تروخدا بیا عکس بگیر ولب شروع کردم بد و بیراه گفتن، بخدا انقد زورش میاد یکار برام انجام بده ، بسته دیجی کالام رفته دو خیابون اونور تر تو پست ، زورش میاد بره بگیره ، اعصابمو بهم ریخته دیگه دوسش ندارم اصلا دیگه منتشو نمیکشم با اینکه بچه ام دست و پامو بسته بازم حاضرم کلی پول اسنپ بدم خودم تنها برم کارمو انجام بدم بیام
بچم یکسال و یکماهشه تالان فقط زحمت کشیده یکساعت بچمو نگه داشته من رفتم جایی برگشتم همین و بس ، همیشهههه بچم باهام بوده اصلا از بس نگهش نداشته دیگه بچمم پیشش واینمیسته
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از صبح تاپیک ها میخونم از دم شوهرا یا بی توجهی میکنن یا کلا بلد نیستن با خانومشون چجوری رفتار کنن یا دس بزن دارن. واقعا زندگی خیلیییی سخت شده حس میکنم خانوما واقعا دارن ب اجبار زندگی متأهلی رو میگذرونن هیشکی از شوهرش راضی نیس