2777
2789
عنوان

وا سوپر مارکت

92 بازدید | 14 پست

یک سوپرمارکت هست همه چی داره میوه مواد غذایی همه چی ولی خیلی خیلی خیلی خیلی گرون میده نوشابه ۷۰‌ و خیلی خیلی بقیه وسیله هاشو گرون خیلی ادم پرو تا کسی میگه گرون میده میگه این همه مغازه برو جای دیگه رفتم بیرون دیدم یک زنه رفت دم خونه ش زنش امد گفت چرا اینقدر شوهرت زیاد میگیره زنش هم گفت برو جای دیگه بخر بعدم‌درو بست اینقدر طلا داشت میخوام گزارش بزنم به نظرتون بزنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما نوشابه رو 18 میخریم شما کجایین مگه😭

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!