بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=367147126]یکی از بچه ها گف،سعی کن از خمیر دندون میسویک توتال8 یا هر خمیر دندون دیگه ای ک ب تق ...
من نگفتم مشکل از خمیر دندونه اگ دقت کنید دارم درمورد گزینه هایی صحبت میکنم ک از اسیب بیشتر به مینای دندونشون جلوگیری میکنه،اجی منم مشکل ایشون رو داشتن و دقیقن مشکلاتش از موقعی شرو شد ک شرو کرد ب اسیب زدن ب مینای دندونش هرجا هم میره الکی میگن جنس دندونت خوب نیس یا ژنتیکه و فلان
چوب مسواک اراکم پودر کن و در خمیر دندونت از پودرش استفاده کن یا میتونی اول بزاری چند دیقه رو دندونات بمونه پودرش بعد مسواک بزنی به هیچ عنوان از سفید کننده ها یا خمیر دندوناییک دارای چنین ماده هایی هستن استفاده نکن
من نگفتم مشکل از خمیر دندونه اگ دقت کنید دارم درمورد گزینه هایی صحبت میکنم ک از اسیب بیشتر به مینای ...
متوجه شدم عزیزم.منظورم اینکه اگه کامل بهداشتشو رعایت کنه هر خمیر دندونی بزنه حله.نکشیدن نخ باعث میشه دندون از بین بپوسه وسریع به عصب برسه و بعد محبور شه روکش کنه