2777
2789
اصلا به مادرش نگو بذار توهمون حال بمونه

آخه خدایی من تمام تلاشم رو کردم 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه کلاس کلی دانش آموز هست مطمئنم تکی بهتر میفهمه

اخه میدونی چیه دوستم گفت پسرم رو بردم کلاس ریاضی ولی فرقی نداشت ....

شاید حرف شما هم درست باشه ولی خارج از ساعت کلاس بهش یاد بده پولش رو بگیر 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
بنظرمن خوبه براشولی نه اینکه بشه دانشمند

اره بعضیا درس ریاضی رو دوست ندارن 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
اخه میدونی چیه دوستم گفت پسرم رو بردم کلاس ریاضی ولی فرقی نداشت ....شاید حرف شما هم درست باشه ولی خا ...

یکی از دانش آموزام پارسال مشکل داشت اینطوری درست شد 

من نمیتونم خارج از تایم کلاس بزارم خودم بچه دارم 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

یکی از دانش آموزام پارسال مشکل داشت اینطوری درست شد من نمیتونم خارج از تایم کلاس بزارم خودم بچه دارم

موفق باشی عزیزم 

آخه کلاس کلی دانش آموز هست مطمئنم تکی بهتر میفهمه

بعضی از دانش اموزان یادگیریشون ضعیف تره حق با شماست و این وظیفه ی والده که پیگیر باشه من خودم بیشتر از معلم بچه ام به بچه ام درس می گم چون تو خونه بهتر یاد می گیره هیچ وقت هم از معلمش ناراحت نبود م یا انتظار نداشتم 

ببین مقلا توکلاس هم شلوغه هم وقت کمه من خودم مسئله ریاضی روتوخونه تکی برادخترم میگم بیشتراز کلاس میف ...

اره گلم واقعا درسته 

ان شاالله دخترت موفق و سلامت باشه

اسی فکر می کنی همه ی شاگردات باید همه ی مطالب کتاب رویادبگیرن هیچ وقت اتفاق نمی افته بچه ها همه به اندازه ی ظرفیتشون یادمی گیرن این شاگردت روبذارکناریه قوی تر وبه اندازه ی توان خودش ازش انتطار داشته باش

اسی فکر می کنی همه ی شاگردات باید همه ی مطالب کتاب رویادبگیرن هیچ وقت اتفاق نمی افته بچه ها همه به ا ...

من کی همچین حرفی زدم ؟ ولی این دخترم که گفتم نمیفهمه هر چی بهش میگم 

اتفاقا کنار قوی تر هم گذاشتم