2777
2789

ریاضی رو خیلی مشکل داره کلاس پنجمه اون روز سر کلاس یه سوال رو ۶ بار براش توضیح دادم رفت خونه ویدیو آموزشی هم برای مامانش فرستادم گفتم بده ببینه بازم نفهمیده 🤦‍♀️به مامانش زنگ زده گفتم معلم خصوصی بگیرید براش بهتره تکی بهتر میفهمه گفت خودتون چرا توضیح نمیدید وظیفه معلمه گفتم بله من وظیفم رو انجام دادم چندین بار توضیح دادم فیلم فرستادم خودم حتی فیلم رو گرفته بودم بازم نفهمیده باید تکی معلم خصوصی داشته باشه گفت تا جایی که من میدونم وظیفه معلمه گفتم من وظیفمو دارم انجام میدم دختر شما عقب تره بیشتر از همه بچه ها هم براش وقت گذاشتم ولی متوجه نشده 

حق با من نیست اخه؟ منم خودم بچه دارم نمیتونم تمام وقتم تو خونه رو هم کار کنم که

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

کسی قبول نمیکنه اینجوری برگردی بهش بگی خنگه 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی قبول نمیکنه اینجوری برگردی بهش بگی خنگه

کی گفتم خنگ 

خب عقب تره

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

اگه تو کلاس شما یاد نمیگیره معلم خصوصی وقت تلف کردنه

آخه کلاس کلی دانش آموز هست مطمئنم تکی بهتر میفهمه 

کی گفتم خنگ خب عقب تره

اهان

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بگو وقتی ۶بار توضیح دادم.بقیع بچه ها دیگه حوصلشون سررفته..وقت کلاس برای همه دانش اموزها هست.حق بقیه ...

اره بخدا