2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6324 بازدید | 391 پست
گلی کریسمس یک جشن مذهبیه و به مناسبت میلاد مسیح مقدسهولی جشن سال نو به مناسبت پایان سال میلادیه و هی ...

عشقم مگه جز مسیحی ها ادیان دیگه هم به سال ِ میلادی اعتقاد دارن؟مثلا مسلمانان که اگه عرب باشن قمری هستن و اگه فارس باشن شمسی هستن؟؟؟؟

منظورتان اینه که کشورهای غربی که تقویم رسمی شون براساس سال میلادی هست،آغاز سال رو جشن میگیرن چه مسیحی چه مسلمان چه یهودی،درست فهمیدم؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
چندوقت پیش یه کاربری تاپیک زده بود که قرمه سبزی درست کرده،بعد شوهر همسایه بالایی اومده گفته خانمم با ...

وای منم بودم واقعا خیلی حرکت غیر انسانی بود جدی من بودم از دهن خودم درمیاوردم میدادم به زنه حامله 

مگه عمرم کم میشد؟

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله ولی باور کنید مهمه که کسی بگه کریسمس مبارک یا سال نو مبارک😅و برای ما متفاوت هستن

درسته بله متوجه شدم چون واقعا اطلاعاتی در موردش نداشتم مرسی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یه نفر بود میگفت نامزدم خیلی عذاب میکشم تو این رابطه و خیلی بی اهمیته بهم خیلی رابطه بدی داشت همه گف ...

اوناییم که تو نامزدی رابطه دارن برام عجیبه واقعا خانوادم مذهبی یا بسته نیست اصلا ولی این چهارچوبمه جدی

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

یعنی باید تو رو بغل کنم ببوسممنم وقتی جواب یکیو تو ی تاپیکی میدم کم میاره میره تاپیکای دیگم ک مربوط ...

قربونت بشم میفهمم.تاپیک آخر منم راجع به همین موضوعه.چقدر بده کنکاش تو زندگی بقیه و بدتر اینکه به روی طرف بیاری حالا باز من میگم به درک .پریشب یه بیشعور صدبار زد روم که تو مشکل داری چون بارداریات بده وسخت حسودی .چون نمیتونی بپربپر کنی زورت میاد.فقط واگذارشو بخدا کردم که تو کاسه ش بزاره درد منو

این بیشتر تاپیکش این بوده اگه ی روز ی بابا پولدار داشتم انقه بهم بده باید چکار کنم😂

افرین حالا اسرار داشت که نه تو حسودی مگ چهار پنج میلیارد برا تو پولی باشه برا ما پول خورده😂😂😂

اوناییم که تو نامزدی رابطه دارن برام عجیبه واقعا خانوادم مذهبی یا بسته نیست اصلا ولی این چهارچوبمه ج ...

این که دقیقااا 

ولی اون خانم واقعااا رو مخ بود و خودشیرین

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود
ولی کلاً بدترین و عجیب‌ترین چیزی که تو این سایت خیلی من از روز اولی که اومدم اذیت کرده این زن علیه ز ...

وای این خیلی حق بود

چندوقت پیش یه کاربری تاپیک زده بود که قرمه سبزی درست کرده،بعد شوهر همسایه بالایی اومده گفته خانمم با ...

واقعا چی میشه یکم مهربون باشیم بخدا که بعداً جبران می‌کنه برامون دنیا سر وقتش 

درسته نباید به همه رو داد ولی یکم مراعات کنیم 

نظر محترمانه و منطقی مشکلی نداره خوب طرف میاد تاپیک میزنه میگه نظر بدید حق با کدوم طرفه وقتی محترمان ...

افرین دقیقا