2777
2789

مدتیه افتادم تو دامش 😢 می‌دونم الان دوباره چاق میشم 

بار اول کچاپ گرفتم زیاد خوشم نیومد دفعه دوم پیتزایی و پیاز جعفریش بی نظیررررر بود دیروزم رفتم نیم کیلو سرکه ای و فلفلی خریدم 😂 هی میخورمممم سیر نمیشم 

شما دوسش دارید ؟؟ 

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونی ک روکش سبز رنگ داره من از همه بیشتر دوس دارم اما حیف نمیتونم زیاد بادوم زمینی بخورم☹️

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

عالیه ولی من برعکس توعاشق کچاپی و پنیریش هستم

پنیری تابحال نخریدم دفعه دیگه می‌خوام پنیری و پیاز جعفری بگم قاطی کنه برام 😋

خوبش گیرت اومدهاکثرا سوختست و بی کیفیته

همون دفعه اول که خریدم کچاپی اصلا جالب نبود بی کیفیت بچد ولی یه مغازه پیدا کردم عمده فروشن و جنس رو دستشون نمی‌مونه ارزون ترم هستن نسبت به جاهای دیگه منم افتادم تو دام 😂🤣😭😋😋😋

اونی ک روکش سبز رنگ داره من از همه بیشتر دوس دارم اما حیف نمیتونم زیاد بادوم زمینی بخورم☹️

پیاز جعفریه خییییلی خوشمزستتتتت 🥲😋