2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21797 بازدید | 521 پست
نمیزنه میگه خونه بزنم باید مهریتو ببخشی چیکار کنم؟ میگه طلاقت نمیدم تو اینقدر از هر لحاظ خوبی که از ...

نه این رو قبول نکن چون اگه بزنه بنامت بدون رد و بدل شدن پولی میتونه بعدا بزنه زیرش و پس بگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونجا برم همه میفهمن نمیخوام تو خانوادم خراب بشه

هیچ جا نرو و سفت بمون سر زندگیت باور

فقط حتما همه چی شوهرت رو تا تنور داغه بزن به اسمت و به احساساتت توجه نکن بعدا برا گریه زازی وقت هست 

الان دلم میخواد جدا بشم اما میگه طلاقت نمیدم

اگه بار اولش بوده بعد اینکه حسابی به غلط کردن افتاد چیزی به نامت زد ببخش ،چون تو چیزی واسه از دست دادن نداری ،همیشه میتونی طلاق بگیری وقت هست، ولی ساده و زود نبخش که فکر کنه همه چی زود و راحت تموم شد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نمیزنه میگه خونه بزنم باید مهریتو ببخشی چیکار کنم؟ میگه طلاقت نمیدم تو اینقدر از هر لحاظ خوبی که از ...

خیانتش در چه حد بوده؟

عزیزم خودت میگی ازدواج سومت هست..دوتا بچه داری..

با زحمت زندگی ساختی..دودستی تقدیم شوهر بی لیاقتت کنی بری؟؟

اگه خیانتش ج نسی نبوده بگو یه چیزی بنامت بزنه وبمون بنظرم..

😔

واقعا خیلی شکستم از وقتی فهمیدم گریم نمیومد 

یه ساعت پیش یهو ترکیدم 

در اتاقو بستم بخدا چنان زاااار زدم گریه کردم صدام خونه رو برداشته بود بچه هام ترسیدن و گریه کردن 

بخاطر اونا در رو باز کردم و آروم گرفتم

منم وقتی متوجه شدم 

بارها بهشون گفتم کثافت کاریتوتو میدونم بزارید کنار

فقط قسم  دروغ وانکار میکردند

یه شب زدم به سیم اخر تعقیبشون کردم 

جفتشون تو ماشین نشسته بودن لاو میترکوتدن

ررفتم از موهای زنه گرفتم تا میخورد زدمش

گفتم هرزه سرمنو شیره میمالی بادروغات

حقته عین یه سگ باهات رفتار کرد

دوتاییشون لال شده بودن 

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
الان دلم میخواد جدا بشم اما میگه طلاقت نمیدم

نه طلاق چیه 

رابطشون درحد چت بوده فعلا نبخشش ب این راحتیا فقط خونه بگو ۳ دونگ لااقل بزنه برات مهرتم به هیچوجه نمیبخشی کم کم ازش هی پول میگی تا طلابخری بزاری کنار پس انداز اگه ی زمانی خدایی نکرده باز غلط کرد بتونی با دست پر بری 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪