2777
2789
عنوان

وقتی خیلی حال تون بده چکارمی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 66 پست

[QUOTE=367144331]وظیفمه من رشتم روانشناسیه😍ایشالله که رابطتتون روز به روز گرمتر بشه، عشق نیاز به شارژ داره همیشه یاد ...[/QUOTمرسی عزیزم انشالله موفق و شاد باشی همیشه ❤

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

کاملا درکت میکنم گلم 

حمام عالیه و آرامبخش 

میتونی زیر دوش زار بزنی ،صدات کمتر می‌ره بیرون 

تمیز کردن خونه 

همزمان ذکر گفتن 

الله رو صدا زدن 

حتما گریه کن تا خالی شی ،تو خودت نریز 

آدم وقتی می‌ریزه تو خودش  رفته رفته قلبش درد میگیره 

ان شاء الله حال دلت زود خوب بشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا درکت میکنم گلم حمام عالیه و آرامبخش میتونی زیر دوش زار بزنی ،صدات کمتر می‌ره بیرون تمیز کردن خ ...

مرسی عزیزم حال دل من قرار نیست خوب شه

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
با خدا حرف بزن شرایط نمیخواد با اهلبیت تو دلت حرف بزن کمک بخواه

ممنون عزیزم 🙏🌹

به همه اینا اعتقاد قلبی دارم تما بارها خواستم شروع کنم دوروز نهایت یک هفته بیشتر نتونستم

خب بایدبخوای اراده کنی، افتادی روروال درست میشه اولش سخته، شیطان داره باهات میجنگه نزار پیروز بشه

خب بایدبخوای اراده کنی، افتادی روروال درست میشه اولش سخته، شیطان داره باهات میجنگه نزار پیروز بشه

درسته تنبل شدم. ..