استارتر عزیز بعصی از دوستان نظرات کاملا اشتباه دادن. من ماه پیش خودمو بیمه کردم. اگر مجردی میتونی بیمه خانم های مجرد رو داشته باشی که بازنشستگی داره و ماهی ۸۵۰ تومن باید بدی ، اگر متاهل هستی میتونی خودتو بیمه زنان خانه دار کنی که ماهی یک ملیون تومن باید ماهانه بدی که بعدا بازنشسته بشی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم گس من مجردم میتونم بریزم و ماهی 850 هست؟ باید 55 سالگی بازنشته بشی یا هر وقت بیست سال تمام ریخ ...
ببین عزیز . اره عزیز ماهی ۸۵۰ هست میتونی بریزی . بعدش که ازدواج کردی میتونی تبدیلش کنی به بیمه زنان خانه دار و اون موقع ماهی ۱ میلیون بریزی. تفاوت اینها در اینه که در دخترلن مجرد ، بعد از فوت ،دیگه به پدر و مادر پولی از طرف بیمه داده نمیشه ، ولی در بیمه زنان خانهدار ، بعد از فوت زن خانه دار ، به فرزند اون خانم ،حقوق بازنستگی میدن. باید یا ۲۵ سال بیمه داشته باشی یا سنت به ۵۵ سال برسه که بازنشسته بشی. حقوقشم یه پایه حقوق هست مال مربوط به هر سالی که در اون سال بازنشسته بشی عزیز
عزیزم گس من مجردم میتونم بریزم و ماهی 850 هست؟ باید 55 سالگی بازنشته بشی یا هر وقت بیست سال تمام ریخ ...
مثلا الان پایه حقوق ۷ میلیون و خورده ای هست... مثلا زمانی که بخواین بازنشسته بشین پایه حقوق مثلا ممکنه ۳۰ ملیون باشه مثلاااااااا . اون موقع همون ماهی ۳۰ تومن پایه حقوق میشه مستمری ماهانه تون ...
25 سال باید بریزی مگه 20 سال نبود چقدر زیادپایه حقوق یعنی متلا الان 7100هست میشه؟ چون مامانم داره با ...
خانم ها الان شده ۲۵ سال . مشاغل سخت ۲۰ سال هستن .برای بیمه زنان خانخ دار و دختران مجرد فقط پایه حقوق میدن ولی بیمه مشاغل چیزای دیگه هم بهش اضافه میشه و اونا بیشتر میشه حقوق مستمری شون