2777
2789
عنوان

میخام خودمو بیمه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درمان بازنشستگی 1200 درمان بازنشستگی فوت 1400درمان بازنشستگی فوت از کار افتادگی 1800

همون اولی خوبه من میخام بعد بیست سال حقوق کامل اداره کار همون سال بهم بدن الان دفترچه بیمه نمیخام

اینجوری بدرد نمیخوره من الان 27 بیست سال دیگه47 باید بدن دیگه

خب تا ۵۵ سال هرچند سال ریخته باشی ب همون اندازه میدن دیگن 

شما دستت بازتره جور دیگه ببین کدوم برات بهتره همونو انجام بده،من خانه دارم تو همون ۵۵ هم این پول خیلی ب دردم میخوره تا اینکه اصلا نباشه

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
ببین عزیزم ۱۸ درصد مزایاش بیشتره بیمه بیکاری بازنشستگی در صورت فوت به فرزند میرسه

وای نه من در آینده همسرم بجمو تامین میکنه من میخام فقط خودم بعد بیست سال حقوق کامل بهم تعلق بگیره چقدر باید بدم؟ 

خب تا ۵۵ سال هرچند سال ریخته باشی ب همون اندازه میدن دیگن شما دستت بازتره جور دیگه ببین کدوم برات به ...

عزیزم میشه بگی چند وقته بیمه هستین ماهی چقد میزیزین کجا باید برم منم میخوام خودمو بیمه کنم 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب تا ۵۵ سال هرچند سال ریخته باشی ب همون اندازه میدن دیگن شما دستت بازتره جور دیگه ببین کدوم برات به ...

آره باشه بهتره ولی دوست داشتم زودتر بگیرم مشاغل ازاد بریزم زودتر از 55 میدن؟