2777
2789
عنوان

بچها من حالم بده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 89 پست
خب چرا اصلا اونجاییدبرو سرزندگیت نزار بقیه دخالت کننینی چی این چ وضعشه

من عروس عمومم از روز اول بهم گفتن باید پیش ما باشی خانواده خودمم مخالف اینن ک برم ی جای دیگه خونه بگیرم تو ی ساختمونیم ولی من همش دائما باید پایین باشم

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
اره ولی درکش برام سخته مثلا منم اولین بارمه تجربه ندارم ولی اگه مثلا یه کار اشتباهی برا بچه کنم دعوا ...

خب خیلی آروم و بدون عصبانی شدن بگو

منم اولین باره مادرمیشم

تاحالابچه نداشتم که 

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا خانوادس بچه رو به من نمیدن فقط وقتی شیر میخواد میدنش بهم مادرشوهرم شده مامانش

خب این اشتباهه گلم 

هر چقدر به بچه نزدیکتر باشی 

هم برای خودت بهتره هم برای بچه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو ماهه زایمان کردم میفهممت قشنگ اقسردگی بعد زایمانه و همسرتم بیشترش کرده درست میشه کم کم شوهرتم ذوق بچتونو داره ولی اینو همیشه یادت باشه این قبول کنی حتی خودت میتونی از پس افسردگی بدون هیچ دارویی بر بیای تو فقط خودتو داری هیچکسو نداری پس خودت حالتو خوب کن من با این فکر سر پام شوهرت ناراحتت کرد ب این فک کن ب خاطر بچت و خودت قوی باش تا این دوران سخت بگذره با شوهرتم وقتی حالش خوب بود اروم صحبت کن راجب احساساتت ...چرا میدی انقد ب مادر شوهرت بچتو اومد بگیره بهونه بیار نده 

خب خیلی آروم و بدون عصبانی شدن بگومنم اولین باره مادرمیشمتاحالابچه نداشتم که

خب مشکلم اینه نمیتونم اروم باشم دیشب تا دم صبح نزاشت بخوابم همش گریه میکرد بعد رفتیم پایین مامانش گفت دلش درد میکنه به شکمش یه روغن زد خوب شد بعد شوهزم سر من داد بیداد ک تو خنگی بلد نیستی بچه رو دیشب تا صبح هلاک کردی 

منم نتونستم خودمو کنترل کنم 

خب این اشتباهه گلم هر چقدر به بچه نزدیکتر باشی هم برای خودت بهتره هم برای بچه

من تا میگم میخوام برم بالا مادرش یا عموم میگن خب تو بچه رو بزار برو استراحت کن بیا اگه ام ببرم به دو سه ساعت نرسیده میان بالا میبرنش

من تا میگم میخوام برم بالا مادرش یا عموم میگن خب تو بچه رو بزار برو استراحت کن بیا اگه ام ببرم به دو ...

خب تو هم بگو نه 

میخوام بچم پیشم باشه 

نذار ببرنش 

بچه تو هستاااا 

نذار به اونا وابسته بشه 

در ضمن بچه تا ۳ ۴ سالگی به آغوش مادر به شدتتتتتت احتیاج داره و روی روح و روانش خیلی تاثیر میذاره 

روی اینکه در اینده چجور ادمی بشه خیلی تاثیر میذاره

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

خب مشکلم اینه نمیتونم اروم باشم دیشب تا دم صبح نزاشت بخوابم همش گریه میکرد بعد رفتیم پایین مامانش گف ...

خب اینم طبیعیه تو بچه اولت هست ازکجامیدونستی دلش دردمیکنه

حالاخوبه بامادرشوهرت زندگی میکنی

خب همون موقع میرفتی و بهش میگفتی اونم بهت میگفت خودت و بچه هم انقدراذیت نمیشدین

بلاخره مادرشوهرت هم الان باتجربه شده بعده چندتابچه

شمااولین بچت هست طبیعیه که نابلدی عزیزم

خب تو هم بگو نه میخوام بچم پیشم باشه نذار ببرنش بچه تو هستاااا نذار به اونا وابسته بشه در ضمن بچه تا ...

الانم اینجوریه بدون من نمیمونه پیش اونا باید دائم پیشش باشم عمومم میگه جفتتون بمونید ...اصلا باورت مبشه من یبارم با جهیزیم اشپزی نکردم یبار تو خونم غذا نپختم همخ چیم نو نو قبل بچه ام همش زنگ میزدن بیا پایین ..عموم میگفت من از سرکار میام تو باید بیای درو باز کنی 

الانم که با بچه

خب اینم طبیعیه تو بچه اولت هست ازکجامیدونستی دلش دردمیکنهحالاخوبه بامادرشوهرت زندگی میکنیخب همون موق ...

نصف شب بود گفتم بیدارشون نکنم بعد فقط خودم و بچه عذاب کشیدیم شوهرم خوابیده بود پی اس بازی میکرد و فقط غر میزد دیگه تا هوا روشن شد رفتم پایین

الانم اینجوریه بدون من نمیمونه پیش اونا باید دائم پیشش باشم عمومم میگه جفتتون بمونید ...اصلا باورت م ...

خب عزیز من چند بار باهاشون مخالفت کن تا دیگه نگن 

سعی کن فضای گرم خونه ی خودتون رو حفظ کنی 

برای زندگی خودت و شوهرت و بچت اینجوری بهتره 

به بهونه های مختلف چند باری پیشنهادشون رو رد کن 

خب عزیز من چند بار باهاشون مخالفت کن تا دیگه نگن سعی کن فضای گرم خونه ی خودتون رو حفظ کنی برای زندگی ...

چندبار بخدا سعی کردم ولی شده جنگ جهانی عموم زنگ زده بابام یا به مامانم گفته اونا زنگ میزنن از انور فشار از اینور فشار 

نصف شب بود گفتم بیدارشون نکنم بعد فقط خودم و بچه عذاب کشیدیم شوهرم خوابیده بود پی اس بازی میکرد و فق ...

بهش میگفتی توکه انقدرپدره مهربونی پاشوبریم دکتر

خدایی شوهره خوب هم نعمته هان

چندبار بخدا سعی کردم ولی شده جنگ جهانی عموم زنگ زده بابام یا به مامانم گفته اونا زنگ میزنن از انور ف ...

وااا چه رفتارای بچگونه ای🤦‍♀️🤦‍♀️

دیگه حداقل به مامان بابات بگو از تو طرفداری کنن 

نمیتونن از اونجا برین؟

وااا چه رفتارای بچگونه ای🤦‍♀️🤦‍♀️دیگه حداقل به مامان بابات بگو از تو طرفداری کنن نمیتونن از اونجا ...

نمیتونین*