2777
2789
عنوان

هر دعایی که بلدین بخونین که این ادم از خونم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای عزیزم شماهم حالا خواهر وبرادر هیچی پدرومادر چجوری دلشون میاد وهمچین اجازه ای میدن

عزیزم مادرم بیچاره حرفی نداره ولی بابام پشت خواهرمه هر وقت بابام نبود و رفتم با جنگ و دعوا برگشتم خونه گیس و گیس کشی هم کردیم فایده نداره ی روانی واقعیه امید وارم عاقبت بخیر نشه ب حق این وقت غروب هیچوقت حلالش نمیکنم

کسی بیا خونت نتونی بیرونش کنی خیلی برام هضمش سنگینه ولی خب احتمالا شما خیلی خجالتی هستی

داریم رک بهش میگیم ولی ادمیه که مزاحمت ایجاد میکنع اصلا بحث خجالت نیست بحث اینه که دیوونه بازی میکنه

عزیزم مادرم بیچاره حرفی نداره ولی بابام پشت خواهرمه هر وقت بابام نبود و رفتم با جنگ و دعوا برگشتم خو ...

حتماخواهرتون مشکل داره یا مشکل روانی یا معذرت میخوام حسوده وداری بهت حسودی میکنه وگرنه یه خواهر چجوری دلش میاد

ابن ادم سالم نیست که با حرف بره وگرنه بارها بهش گفتیم .این تاپیکو زدم که دعا کنید. ازتون خواهش میکنم. هرچه دعا خوندم اصلا تاثیر نداره  ازتون خواهسگش میکنم تروخدا شما بخونید .هرچقدر که از دستتون بر میاد هرچقدر که حوصلشو دارید.

حتماخواهرتون مشکل داره یا مشکل روانی یا معذرت میخوام حسوده وداری بهت حسودی میکنه وگرنه یه خواهر چجور ...

کلا خیلی بهش رو داد بابام، ازاده ولی همش کنج اتاقشه فقط میاد غذاشو کوفت میکنه میره اتاقش حتی بامادرمم نمیسازه مطمئنم ک با پسرم ارتباط نداره مزویه ولی نمیخواد قبول کنه دیونس ک ببرنش دکتر نمیدونم چرا اینجوری شدانگار جادو جمبلش کردن