2777
2789

😭😭ای کاش کربلا رو انتخاب میکردم😭

شما جای من بودین چکار میکردین مدرسه رو انتخاب میکردین یا کربلا😭😭😭

من ادم بدی هستم که مدرسه رو انتخاب کردم🥺ازانتخاب مدرسم پشمیانم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دعاکنید برم کربلا این دلتنگی به حرم دارم رفع بشه حالا فهمیدم چرا حالم خرابهه😭😭اینکه چرا نرفتم حرم 😭🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نزدیک ۱۰ سالتون نی نی سایتم هنوز فلسفه این تاپیک‌هایی که همه چیز توی عنوان نمی‌نویسند کامل و واضح توضیح نمیدن این فیلم‌های ایرانی تهشو باز می‌ذارن چیه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

قضیه چی بوده مگه

این بوده که میخواستم برم دهم وارزو داشتم برم کربلا خلاصه ابجیم رفت منو ثبت نام سایتی کنه به اشتباه کافی نته منو ثبت نام کربلا کرده🥺💔خلاصه نرفتم کربلا 💔🥺مدرسه ام برزگسالان هس🥺💔هم ازکربلا موندم هم ازمدرسه😭💔

چون باید یکیش رو انتخاب میکردم

کربلا رو بعدا هم میتونی بری ولی درس رو چی

اصلا عقلت سرجاشه؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

این بوده که میخواستم برم دهم وارزو داشتم برم کربلا خلاصه ابجیم رفت منو ثبت نام سایتی کنه به اشتباه ک ...

بازم نفهمیدم ولی الان چرا نمیتونی بری کربلا 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
ها؟ نفهمیدم

موضوع تاپیکت رو گفتم که همه چیزو توی عنوان توضیح ندادی دونه دونه نخوایم بیایم بپرسیم مدرسه و کربلا چه تناقضی با همدیگه دارند 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بازم نفهمیدم ولی الان چرا نمیتونی بری کربلا

مرسی 

فکر کردم فقط منم که متوجه نشدم