2777
2789
عنوان

دوستان شیرازی تشریف میارید

64 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها دکتر غدد برای دخترم سونو لگن برای بلوغ زودرس الان هر جی پیام میدم به کنشی مطل که‌کجا سونو ببرم جواب نمیدن 

میشه شما راهنمایی بفرمایید بهترین سونو برای بچه ها که کارش دقیق باشه مرتبط با بلوغ زودرس باشه کجا ببرم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام...سونو مخصوص بچه ها که نداریم

ولی دکتر امیرپاشا هنرپیشه کارش عالیه در سونوگرافی

عاالیه

کنار بیمارستان دکتر فرهمندفر هم مطبش هست...

سرچ کن شماره مطبش میاد..از منشی هم بپرس

سلام...سونو مخصوص بچه ها که نداریمولی دکتر امیرپاشا هنرپیشه کارش عالیه در سونوگرافیعاالیهکنار بیمارس ...

محبت کردی سرچ می کنم نوبت می گیرم بهدمن دکتر فروغی معرفی کردن دکتر کاویانی اینا چطورن؟

سلام...سونو مخصوص بچه ها که نداریمولی دکتر امیرپاشا هنرپیشه کارش عالیه در سونوگرافیعاالیهکنار بیمارس ...

محبت کردی سرچ می کنم نوبت می گیرم بهدمن دکتر فروغی معرفی کردن دکتر کاویانی اینا چطورن؟