2777
2789

عموم که فوت کرد،دختر عموم حدود سی سالش بود،گریه میکرد که الان وقت یتیم شدنم نبود،۳ماه بعد برادرم یک هفته قبل دنیا اومدن دخترش پرکشید،گفتم خدایا این چه عدالتیه،۳۰ساله میگه وقت ینیم شدنم نیست،بعد جگرگوشه ما وقت یتیم شدنش بود وقتی هنوز پدر ندیده.‌‌‌‌‌....

عزیزم مرگ تنها چیزی که چاره نداره،فقط صبوری کن،واسه همه هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدارحمتش کنه😔🖤منم دوماه دیگ میرم تو۳۳دلم گرفت بااین چیزی ک گفتی تصورشم واسم سختهخدا ب دلت صبربده ع ...

خدامادرتو نگه داره گلم تو گوگل سرچ کن دعای طول عمرپدرومادربراشون بخونین 

تولدت مبارک خدا عزیزایی ک داریو بهت ببخشه

روح مادرتون هم شاد باشه سختع واقعا

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
خدامادرتو نگه داره گلم تو گوگل سرچ کن دعای طول عمرپدرومادربراشون بخونین

ممنون چشم🩷

تولدت هم پرتکرارباشه عزیزم اگ هم بچه داری ک ایشالله سالیان سال بالاسربچه هات شادوسلامت باشی💋

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !
ممنون چشم🩷تولدت هم پرتکرارباشه عزیزم اگ هم بچه داری ک ایشالله سالیان سال بالاسربچه هات شادوسلامت با ...

مرسی مهربونم خدا مامان و بابا وعزیزانتون رونگه داره گلم