2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تناسب شما و ایشون از نظر ویژگی های روحی روانی و اینکه ایشون از شما برونگراتر باشن مهمه

تناسب سبک زندگی تون و عقایدتون مهمه

تناسب تون از نظر اقتصادی که یا مثل هم باشین یا ایشون یه کوچولو وضعیت مالی بهتری داشته باشن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
روحی نزدیکیم ولی من اینجا خیلی میگن خانواده مهم چطور اونو بفهمم

خانواده مهم هستن درسته ولی بیشتر طرف تون مهمه تا خانوادش.اکثر کسایی که اینجا از خانواده همسرشون شاکی هستن با همسرشون هم مشکل دارن

ببینین واقعیت هیچ پسری ۱۰۰ درصد همه چیش ایده آل نیست، اگه خانوادش مشکل خاصی که خیلی تو چشم تون بیاد تا حالا نداشتن روشون حساس نشین.

با خواستگارتون حتما مشاوره پیش از ازدواج برین و با ایشون طی کنین توی جریان زندگی مشترک شما دوست دارین برای حل مشکلات تون از مشاور کمک بگیرین و با هم مراجعه کنین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

[QUOTE=367139556]روحی نزدیکیم ولی من اینجا خیلی میگن خانواده مهم چطور اونو بفهمم[/QUOTE

مشاوره ازدواج خوب  ،

نه هر مشاوری حتما برو 

ادم برای خرید گوشی یک عالمه تحقیق میکنه حالا ازدواج که یک عمره 

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

دنبال الگوی خوب برای بچه ات به عنوان پدر 

ادم هرکسی رو پدر بچه اش نمی کنه 

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕