2777
2789
عنوان

شما باشین چه می کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین آدم یه سری هم پیام احوالپرسی واسشون تو ایتا دادم سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد پیامی که من ده ص ...

بااین تعاریف دوست نداره با شما در ارتباط باشه یا پیامی دریافت کنه. فهمیدنش سخت نیست پاک کن شمارشو و از زندگیت حذفش کن چه نیاری به این ادم داری. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بااین تعاریف دوست نداره با شما در ارتباط باشه یا پیامی دریافت کنه. فهمیدنش سخت نیست پاک کن شمارشو و ...

اخه من به خدا کاریش نکردم جز خوبی و محبت 😔😔😔

اخه من به خدا کاریش نکردم جز خوبی و محبت 😔😔😔

خب همون خوبی و محبت شما اونو دچار سوء تفاهم کرد... این روزا زیادی محبت کنی میشی ادم بده.. پس تجربه شد برات باهرکس به اندازه نه زیاااااد نه کمممم

بیخیال نمیخواد خودتو واسه کسی ثابت کنی عزیزم این تربیت درست شماست اما برات تجربه شد یاد میگیری🌹

تآ حالا کسی باهام این جوری نکرده بود

آخه یه آدم سید با تحصیلات بالا چرا باید این جور کنه 😟

تآ حالا کسی باهام این جوری نکرده بودآخه یه آدم سید با تحصیلات بالا چرا باید این جور کنه 😟

نه به سید بودن نه حتی به مدرک و تحصیلات به شعور و شخصیت اون ادم. 

نه به سید بودن نه حتی به مدرک و تحصیلات به شعور و شخصیت اون ادم.

همین آدم رفت مسافرت من اصلا نمی دونستم به خدا ساعت سه ظهر تابستون بود زنگ زد با لحن تند و عصبانیت گفتن که خواب بودين و سایز مانتو تون رو می خواستم خلاصه‌ گذشت و بعد چند روز زنگ زدم که می خوام واست بیارم که نیورد بعدا بهم پیام داد که بگو به شوهرت بیاد فلان جا ازم بگيره من گفتم شوهرم کاره تا دور وقت نمی تونه بیاد خودم بیام دوباره‌ با لحن تند و عصبانیت گفتن نه اصلا خودتون نیاین من به هیچ وجه نمیارم 

بعد چند وقت شب ساعت یازده داد شوهرش آورد در خونه مون

من خیلی ناراحت شدم و مانتو هم بخشیدم به یه نفر 🥲

همین آدم رفت مسافرت من اصلا نمی دونستم به خدا ساعت سه ظهر تابستون بود زنگ زد با لحن تند و عصبانیت گف ...

خوب کردی... فقط پاکش کن همچین ادمی رو از زندگیت واقعا سمی هستن