2777
2789

نکه هدف نداشته باشم‌ چرا دارم 

منتها‌ خودمو‌ اولویت قرار دادم 

درسمو میخونم‌ تلاشمم‌ میکنم اما اگه نرسیدم تمومش‌ کنمم‌ خودمو سر زنش‌ نمیکنم‌ 

حقیقت اینه ۲۰ سال دیگه هر کدوم از ما توی موقعیتی خواهیم بود 

مسیر کنکور سخته درست نهایی ها پیچیدن‌ درست 

اما نمیخوام از این دوران برای خودم کابوس بسازم 

زندگی بعد کنکور سخت تر میشه دروس دانشگاه کار و ... 

و انسان با دیدگاهش‌ به دنیا‌ زنده هست 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡

زندگی رو بردی

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کار

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

خوش بحالت انشالله همیشه اینطوری باشی موفق ...برعکس کل زندگیم با استرس حرص خوردن گذروندم و الان تو بدترین شرایط هستم از ناراحتی دارم دق میکنم ....خدایا مشکل منو حل کن لطفا برام دعا کنید 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

زندگی همش استرسه من وقتی استرس گذاشتم کنار که یادم اومد برا شب امتحان و نمراتم زجه میزدم 

الان چی شد؟!هیچی........همیشه ب دخترم میگم اصلا بابت نمره و درس استرس نداشته باش هرچی شد شد مهم تو تلاش کردی....

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
تو درست ترین کار ممکن رو کردیاستارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که هست رو گزارش بزنید هرکسی زد لایکم کنه ب ...

زدم برات عزیزم لطفا منو دعا  حالم خوب نیست 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
خوش بحالت من از الان استرس ۲۰سال دیگه رو دارم

اگه نگران ۲۰ سال دیگه ای رو حالت‌ تمرکز کن 

چون این خودت هستی که میسازیش‌ 

درسته عوامل دیگه ای هم تاثیر داره اما آخر قلم دست خودته‌ 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡