2777
2789
عنوان

این خبر راسته❓

760 بازدید | 65 پست

❗⚡🇨🇳🦠 ویروس جدیدی در چین در حال انتشار است که بسیار خطرناک تر و کشنده تر از کووید-19 است.

علائم متاپنوموویروس انسانی (hMPV): لرز، سرفه، گلودرد، ضعف و سرگیجه. به ویژه در بین کودکان شایع است.

⚠️ اولین افراد مبتلا نیز در حال حاضر در بریتانیا هستند.

وای نههه نمیخوام باز مثل دوران کرونا بشه🥲

گویا راسته

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیه باز واکسناشون رو‌دستشون مونده بیماری جدید ساختن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

یادتونه اول کرونا میگفتن ، آدم مثل برگ درخت یهو میوفته زمین میمیره؟؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎