جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نمیدونم خدا با اون همه دبدبه و کبکبه چرا این قضیه رو یه جور دیگه رفع و رجوعش نکرد این همه دردسر شده برای ما زنا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"! خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخابها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱
خخخ میترسی جلو شوهرت کثییف کنیمنم یکی از دغدغه های ایندم اینه که جلو شوهرم بو بدم یا کثیف کنم تو پری ...
نه اصلا مگ ترس داره😐ی اتفاق طبیعی بدنه فقط چون دوتا بچه کوچیک دارم احتیاج ب کمک دارم مخصوصا روز اول ک شدت خونریزیم زیاده ...تازه ازدواج کردی؟؟؟زیاد سخت نگیر اگ پریودی نباشه بچه هم نیس رابطه هم کنسل میشه چون میل جنسی هم نیس