2777
2789
عنوان

دوستانی که پت دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی خیلی مهمه چه نژادی هست خیلی مراقب باش این مهدا و مربیا بعضیاشون وحشین تو پیج دیدم میکشن خیلییی احتیاط کن خودتم باهاش کار کن سعی کن سر میز و غذا اینا بهش ندی تو جای خودش هیجانی نشه از در میای خونه ریلکس باشو اروم خیلی تنهاش نزار افسرده میشه سعی کن غذا ایناش وقت داشته باشه باهاش مهربون باش اما لوسشم نکن طوری که الفا اون بشه تو حرفشو گوش کنی

اسی خیلی مهمه چه نژادی هست خیلی مراقب باش این مهدا و مربیا بعضیاشون وحشین تو پیج دیدم میکشن خیلییی ا ...

ممنون از راهنمایت آره واقعا نمی فرستمش پیش مربی سعی میکنم با فیلم یا کسی که پت داره آموزشش بدم 

فداتشم اره نگهداریشون سخته چون مثل ما زبون ندارن ناراحتیشونو بگن

خدا نکنه عزیزم آره واقعا من صبح تا شب بوسش میکنم میچلونمش من عاشق همه ی حیون ها هستم😍🥰🫶😊🌹

خدا نکنه عزیزم آره واقعا من صبح تا شب بوسش میکنم میچلونمش من عاشق همه ی حیون ها هستم😍🥰🫶😊🌹

عزیزمم چقدره مهربونی منم سگ خیلی دوست دارم اما حیف شرایط ندارم🥹💖😘

عزیزمم چقدره مهربونی منم سگ خیلی دوست دارم اما حیف شرایط ندارم🥹💖😘

قربونت برم عزیزم تو مهربون تری نازنین آخی عزیزم من مامان مریض گفتم یه پت بیارم روحیه ی هم خودمون هم مامانم عوض بشه ولی بدشانسی نمیدونم چرا پتم از مامانم می‌ترسه همه میگن چون کوچک بزرگ بشه خوب میشه فقط صبح ها می‌ره طرف مامانم خدا کنه درست بشه خیلی ضد حال خوردم😐❤️🫶🌹

قربونت برم عزیزم تو مهربون تری نازنین آخی عزیزم من مامان مریض گفتم یه پت بیارم روحیه ی هم خودمون هم ...

اخی خدانکنه امیدوارم مامانت زودی خوب خوب بشه 💕💕حالا منم یه عروس هلندی دارم چون خودم خیلی بهش میرسیدم اولا فقط با خودم دوست بود مامانم یذره اینو هی چلوند جوجم کوچیک بود اینم ترسید ولی بزرگ میشن یخش اب میشه نمیتونی از خودت جداش کنی من گریه میکردم عروس هلندی ام دستی نمیشه دوسم نداره الان از اون ور بوم افتاده دستشویی ام باهام میاد😂😂😭😂😭

اخی خدانکنه امیدوارم مامانت زودی خوب خوب بشه 💕💕حالا منم یه عروس هلندی دارم چون خودم خیلی بهش میرسی ...

ممنون عزیزم خدا از زبونت بشنوه 

آخی عزیزم چه نازنازی🥰😍😊🫶🌹😘

قربونت برم عشقمم 😚😚❤️❤️الهیی همیشه سالم باشی💖اره خیلیی گوگولی بچه پرو شده😂😂

خدا نکنه عزیزم مهربون به همچنین 

عشقن بخدا پررو بازی هاشونم قشنگن آدم دلش میخواد بچلوندشون😍🥰😊🫶❤️💖

خدا نکنه عزیزم مهربون به همچنین عشقن بخدا پررو بازی هاشونم قشنگن آدم دلش میخواد بچلوندشون😍🥰😊🫶❤️� ...

بدبختی انقده کوچوله هیچ کاریش نمیشه کرد ولی خودششش داغون میکنه همه چیو😭😂😂😂😂❤️❤️خوبی سگ اینه حداقل دستشویشو میگه این هرجا بخواد کارشو میکنه