2777
2789
عنوان

مردی که قدش کوتاه تر از زنه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 95 پست
معلومه که جذاب تره ولی خوب این آقا از نظر شخصیتی خوبه🥲

عزیزم من قبلا برای یکی تو این سایت نوشتم بستگی به دیدگاه خودت وشعور اطرافیانت داره

اگه اطرافیانت کم شعور هستن و با مسخره کردن دیگران حسادت و عقده هاشونو خالی می کنن و خودت حرف دیگران برات مهمه مشکل پیش میاد 

اما اگه اطرافیانت تحصیلکرده و باشعورن و خودتم حرف دیگران برات اهمیتی نداره مشکلی پیش نمیاد 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
خوب من دوستم به یه آقایی پیشنهاد داد و باهم اوکی هم شدن ولی خوب همه جا رو پر کرد که اون به من‌ پیشنه ...

همه قرار نیس مث دوسپسره دوستت بی جنبه باشن . با مرد واقعی برو تو رابطه

هیچ چیز دائمی نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله بهترین ها رو تجربه میکنی

مرسی گلم ،

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم