2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط با برنافبت و رژیم دکتر کرمانی کم کنی آره

برنافبت من تو سه هفته دو کیلو کم کردم الان 

پیجشون رو هست مشاور تغذیه جدا گونه هم داری 

برنامه داره مثلا امروز غذا گوجه بادمجون داری می‌زنی امروز ناهار گوجه بادمجان میگه چقدر بخور رژیم سفره خانواده 🥲

فقط با فستینگ ، برگشتی هم نداره ، سرچ کن تو گوگل میاد

فستینگ برگشت نداره؟

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

فستینگ برگشت نداره؟

خیر میگن عالیه واس پاکسازی بدن

پسرخالم کبدش گرید۳بود دکتربهش رژیم تغزیه وداروداد وگف فست بگیره تاپاکسازی سریع ترانجام بشه

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

یکی از خوبی‌های نرم‌افزار کلم پیچ که من داشتم این بود که هیچ محرومیتی واسه خوردن هیچ مواد غذایی نداشتم 

یعنی مثلاً به اندازه‌ای که دلم می‌خواست شیرینی و فست فود هم حتی می‌خوردم ولی بازم وزن کم می‌کردم 

چون به اندازه میخوردم

سخت بود ولی الان تو رژیم تثبیتم

یکی از خوبی‌های نرم‌افزار کلم پیچ که من داشتم این بود که هیچ محرومیتی واسه خوردن هیچ مواد غذایی نداش ...

احسنت ب شما موفق باشی ابجی🥰

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

کلم پیچ نصب کن طبق همون پیش برو حتما جواب میگیری پولی هم نیستتو اینستاشونم چالشای باحالی میذارن من ا ...

من خودم غذامو کم کردم و تقریبا ناهار رو حذف کردم و هله هوله خیلی کم گاهی و شیرینی جات خیلی کم گاهی و پیاده روی میکنم و صبحانه و شام رو کم کردم

کلم پیچ رو هم نصب میکنم ممنون

✒️