2777
2789
عنوان

اسنپپ

63 بازدید | 9 پست

سلام یک سوال ایا میشه با اسنپ مثلا از مشهد رفت گرگان تو خود برنامه زدم که هزینه بالای تقبل میکنه و قوانینش باید بپذیریم اما میخوام بدونم راننده ایی هست که قبول کنه و از شما کسی اینکار کرده؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله میشه رفت اما ماکسیم برا اینکار بهتره و باز شرایط خودشو داره

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

ماکسیم بهترین گزینه ست برادر من تو تپسی کار می کنه می گه ماکسیم برا بین شهری از همه مناسب تره بین تاکسیای اینترنتی

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
ماکسیم بهترین گزینه ست برادر من تو تپسی کار می کنه می گه ماکسیم برا بین شهری از همه مناسب تره بین تا ...

من الان دانلود کردم چک کردم ولی دیدم اسنپ نصف قیمت ماکسیم هست  و خیلی کمتر میگیره

من الان دانلود کردم چک کردم ولی دیدم اسنپ نصف قیمت ماکسیم هست و خیلی کمتر میگیره

با اسنپ برو ،ولی قوانینشو رعایت کن قبل از رسیدن به مقصد لغو سفر رو نزن حتی اگه راننده گفت چون معمولا برا ندادن کمیسیون این کارو می کنند اما این خطرناکه چون شما که راننده رو نمیشناسی.با تپسی هم اگر بری میشه تپسی کمیسیون هم نداره