2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کوشته شد

🏡اهل گیلانم ؛ روزگارم خوش نیست.✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴کاربر این کاربری به خاطر مبارزه با بخل علمی به سرعت نور برگشت.❤️به خاطر ادای احترام به امام رضا (ع) مطالب حقوقی به شرط توان و حیات در حوالی ساعت هشت شب منتشر میشه(سعی میکنم هرروز باشه).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

من بودم می رفتم کلانتری ...

صدا شو ضبط می کردم و می گفتم من جونم در خطره ...

تازه با پی گیری پلیس درست میشد ..

یک مشت پیام پاک شده دیگه ..

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

وای خدا نکنه یعنی سر یه اشتباه زده کشتتش🫤

شاید گوشیشو گرفته ..

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن