جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بیخود شلوغش کرده فقط کافی بود درحضور شوهرش با همونی که پیام فرستاده چت میکرد.مثلا میگفت کی اون خبر مهم رو که گفته بودی بهم میگی؟ ومنتظر میشد تا اون پیام بده و به همسرش نشون بده .همین
شوهرش بد برداشت کرده فکر کرده داره بهش خیا ن ت می کنه در صورتی که این طوری بوده که شوهر خواهر همسرش به این خانم پیام می ده تو اینستا که من یک چیز هوایی از خانواده شوهرت می دونم و هی امروز و فردا می کنه برای گفتنش تا اینکه می گه من فردا می گم خانم هم می نویسه فردا شوهرم پیشمه پیام نده و اشتباهات می فرسته برای شوهرش
تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن
خب با خانوادش در جریان میزاشت با اونا هماهنگ میکرد
شاید سر کاری باشه ...
ولی اگه حقیقت داشته باشه من با این مرد این شکلی زندگی نمی کنم ...
به نظرم آدم نباید از همسرش بترسه باید محرم زندگیش و احساس ش باشه و اون آقا طوریه که .....
من ادامه نمی دم
تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن