2777
2789
اره انتی بیوتیکم سعی کن اصلا بهش ندییی

یه دور انتی بیوتیک خورد. حالشم یه کم بهتر شد. دوباره بعد سه، چهار روز دقیقا همون علائم قبلی برگشت. این بار دیگه آنتی بیوتیک ندادم. فقط استامینوفن و مایعات

یه دور انتی بیوتیک خورد. حالشم یه کم بهتر شد. دوباره بعد سه، چهار روز دقیقا همون علائم قبلی برگشت. ا ...

ببین انتی بیوتیک باعث میشه بدنش نسبت ب بیماری مقاومتشو از دست بده

براهمین برگشت بیماریش

هرجقد بیشتر بهش بدی هی بدتر میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین انتی بیوتیک باعث میشه بدنش نسبت ب بیماری مقاومتشو از دست بدهبراهمین برگشت بیماریشهرجقد بیشتر به ...

پسر من ۶ سالشه. توی این ۶ سال شاید ۶ بار هم انتی بیوتیک نخورده بود. ولی امسال از وقتی رفت مهد توی همین ۳ ماه ۵، ۶ بار انتی بیوتیک های قوی خورد و حتا بیمارستان بستری شد. هیچکدوم هم اثری نداشتن. دیگه این دفعه اصلا ندادم آنتی بیوتیک. گفتم هر چی خورده کافیه اگه اثر داشتن تا حالا خوب میشد. واقعا انگار فرقیم نداشت دادن یا ندادنش