2777
2789
عنوان

یا من تا سال دیگه ازدواج میکنم یا

173 بازدید | 31 پست

یا ازدواج میکنم

اه حوصلم سر رفت اینجاااااا تا کی باید اینجا بمونم

من نمیدونم هر چی ...هست واسش یه ادم حسابی پیدا میشه بعد نوبت من که میشه همه الدنگ ها و هیچی ندارها میان😐

😂😂😂

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجا هم خبری نیس بخدا😂😂

اونجا حداقل صد تا سرخر ندارم

همین کارایی که اینجا میکنم اونجا هم میکنم و لازم نیست به صد تفر جواب پس بدم و در اخر ارامش نداشته باشم

عزیزم باید کمی واقع بین باشی اگه خوش شانس نیستی ....پسر همه چی تمام معمولا معمولا دختر خوشگل میگیره ...

هم خوشگلم هم کد بانو هم خانواده خوبی دارم هم شاغلم

وگرنه کلی خواستگار نداشتم که...

میگم چرا هر چی درپیت هست میاد؟چرا یه ادم حسابی نمیاد برم خونه خودم؟😐

با ازدواج ازدواج تو سایت مارو سرویس کردینخدا به همه مجردای سایت که شوهر میخوان شوهر بده دست از سرما ...

اره واقعا حال منم بهم میخوره خووهر من والا ۴۲ سالشه مجرد از این ا اها ررنمیاره ...شخصیت داره خودشو کوچک نمیکنه واسه شوهر انهم سوهرای ایرانی که همه جاشون ایراد داره