2777
2789
عنوان

یا من تا سال دیگه ازدواج میکنم یا

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 31 پست
اره واقعا حال منم بهم میخوره خووهر من والا ۴۲ سالشه مجرد از این ا اها ررنمیاره ...شخصیت داره خودشو ک ...

۴۲دیگه احتمالا قیدشو زده

هر چیزی به موقعش قشنگه.اون الان فکر کنم همه چی داشته باشه خودش .شوهر میخواد چیکار؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره واقعا حال منم بهم میخوره خووهر من والا ۴۲ سالشه مجرد از این ا اها ررنمیاره ...شخصیت داره خودشو ک ...

منم مجردم

لامصب ۶ صبح میای شوهر میخوان

عصر میان شوهر میخان 

۳ صبح میان شوهر میخان

۴۲دیگه احتمالا قیدشو زدههر چیزی به موقعش قشنگه.اون الان فکر کنم همه چی داشته باشه خودش .شوهر میخواد ...

اتفاقا نداره همه چی شغل معمولی داره ......اهل دوست پسر هم نیست مطمئنم صد برابر شما هم قشنگ هست کلی هم خوایتگار  داشت اخری پارسال بود که اقامت اتریش داشت 

الانم نوه عمه ام ۴۴ سالشه مجرد خیلی هم عالی عاشقش 

ولی فعلا خووهرم نمیخوادد...اتفاقا همه هم میگن ایشالله عروسیت چون ما تهران بالاشهریم و دوروبرمون همه این سن ازواج کردن .....۷۰ سالش که نیست قیدشو بزنه ......شما ایشالله به سن خوهرم برسی مجرد باشی ببینی برای دختر مجر تا ۵۰ سال هم ازدواج هنور تازگی دارهر

اونا خواستگار ندارن

اخه عزیزم از کجا میدونی ندارن

منم مثلدتو مجردم میگم قرار نیست فکر و ذهنمو برای شوهر بزارم

الانم دارم دکترا میگیرم.

هرکسی منو خواست منم خواستمش بسم الله

اگر کسی هم من نخواستم یا اون نخواست به معنای بد بودن من یا اون نیست باهم چفت نیستیم تمام

۴۲دیگه احتمالا قیدشو زدههر چیزی به موقعش قشنگه.اون الان فکر کنم همه چی داشته باشه خودش .شوهر میخواد ...

خواهر من تو ۳۴ سالگی یک پزشک بسیار معروف پولدار عاسقش شد 

تو ۲۶ سالگی هم ادم معروف ورزشکار امد خواستگاری 

تو همه این سالها انواع خوایتگار داشت 

این دو مورد دیگه خبلی تاپ بودن 

الانم خودش بخواد باز براش میاد ولی دلش نمیخواد فعلا 

کا ادم جالبی خواهرم 

همه هم میفهمن با بقیع متفاوت از نظر شخصیت و ادب 

من حرفم اینه انقدر شخصیتتو بالا ببر همه دنبالت باشن.

دنبال زندگیت باش پسراا فکر این باشن چی جوری مخ ایتنو بزنیم واسه ازدواج

حتی موقعیت  عالی  هم بگن ایا این به ما جواب میده یا نه

نمیگم 😂😂بگم بیشتر خجالت زده میشم🫠

خوب دیگه

نوه خاله من ارشد داره کارمند شهرداری خبلی هم خوشگل والا زن همکلاسیش شد هیچی هم نداشت البته یک جاریم معمولی بود ولی برادرشوهرم خیلی خوشگل و پولدار .....قسمت هم هست ولی شما متولد ۸۲ تا چشم بهم بزنی میشه ۴۲ و ۴۳ 

زمان زود میگذره 

در ضمن عزیزم شما بعدنظرم زیر ۲۵ هستی حواستو جمع کن هیچ وقت به کسی که به نظرت سنش بیشتز اینطوری نگو ......قیدشو زده یعنی چی ؟؟؟ مگه روستا ؟؟؟؟؟ دو هفته پیش عروسی جاری من بود ۴۴ سالش و برادر شوهر پولدار من ۴۲ سالشه 

عروسی هتل بود

یعنی برادر شوهر من خواستگاری دختر شاهدپدیات  هم میرفت بهش شاید میدادن 

قسمت ادمها مثل هم نیست و قرار هم نیست همه توسن کم زود ازدواج کنند 

شمادهم برو کار کن همه چی داشته باش تو ۴۲ سالگی مجرد هم بمان بعد اینجا بگو بببنیم شوهر میخوای یا نه ؟؟؟؟ 

برو دادگاه خانواده همه دهه ۸۰ دارن طلاق میگیرن