2777
2789
عنوان

تازه عروسم خانم ها بیان فقط ی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی دارهتو شهر ما عقد دیگه زن و شوهره همش باید باهم باشن و شوهرم بدون من بره پارش میکنم

خب منم همینو میگم ناهار هر روز خونه ما هست شبا همش خونه ما میخابه

حالا چرا هرروز هرروز میاد خونه شما برا ناهار؟اینجوری پیش بره یه مشکلاتی پیش میاد.بهتره یه خورده مراع ...

چه مشکلی پیش میاد؟؟ 

کلا به جز پنج شنبه ها ک من میرم همش خونه ما هست

اره هنوز پاگشاه نکردن ولی

خب اصلا نباید ناراحت شی تازه باید خودتو دست بالا بگیری که باید اول همه پاگشا کنن بعد برای وعده بری خونه کسی

من الان ۱ سال و‌نیم‌ازدواج کردم خونه بستگان نزدیک هرکی پاگشا نکرده در حد ی میوه و‌چایی رفتم همین اونم تو‌عید

‏در‌ من خری به گل نشسته.

بايد ديد رسمتون چطوريه بعضيا تو عقد نامزد ميدونن و خب اگه اينطوره كه اشكال نداره 

بعضيا مثل زماني كه زير يه سقفن كه خب به طبع بايد نميرفت 

ولي اشكاليم نداره 

منم بارها خونه اقوامم رفتم شرايطشون برا من خودموني بوده در خالي كه اگه همسرم ميخاست بيا خب قطعا تو اون شرايط نميگفتن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

از همین اول احساس مالکیت رو شوهرت نکن

اویزون هم نباش

درضمن اینکه شوهر روز میاد خونتون کم کم احترام بین خانواده و شوهرت از بین میره

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️